Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Müstakbel sahibinden sorular

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Müstakbel sahibinden sorular

Değerli Insignia Ailesi,

Herkese merhabalar. Uzun zamandır yeni bir otomobil alma hevesiyle bayileri dolaşmaktayım. Sonunda Insignia'ya kanım ısındı. Ancak, henüz sürüş testini yapmadım. Birkaç gün içinde onu da tamamlamış olacağım. Otomobil ile ilgili olarak merak ettiğim bazı konular var, eğer değerli zamanınızı ayırır da beni biraz bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.

Almayı düşündüğüm araç: Insignia 1.6T 180Hp Benzinli, Cosmo

1. Yan aynalar hafızalı mı? Yani, sürücü koltuğuyla birlike aynaların konumu da hafızaya alınabiliyor mu?
    2. Yan aynalar üzerinde sinyal lambası var mı?
    3. Benzin deposu kapağı merkezi kilit sistemine dahil mi? Kiliti nasıl çalışıyor?
    4. Otomobilde alarm sistemi var mı?
    5. Farlar Xenon mu?
    6. Cosmo'da (DVD800 olmadan) bilgi ekranı renkli mi, yoksa sadece sarı mı?

Çok teşekkür ederim.
    06

Ynt: Müstakbel sahibinden sorular

1.Evet hafızalı
    2.yok
    3.dahil,kapılar kilitlenince orası da kilitleniyor
    4.cosmolarda var
    5.bi-xenon
    6.sarı olur
    Rica ederim
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

1-evet
      2-hayır
      3-evet.
      4-evet
      5-evet
      6.sarı

Bende teşekkür ederim
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

arkadaşlar bilgi ekranı sarımı, benimki kırmızı yanıyor, bi yanlişlık olmasın

Yorum

Evet kırmızı

Yorum

6.soruyu kırmızı olarak düzeltiyoruz....

Yorum

Yanıtlar için herkese çok teşekkür ederim. Biraz önce dikkatimi çeken bir opsiyon oldu. Opel'in sitesindeki donanım listesinde "Hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyon" deniyor. Bu özellik hiçbir pakete dahil değil mi yani? Ayrıca mı sipariş etmemiz gerekecek? Oldukça önemli bir opsiyon ve mutlaka otomobilde olmalı diye düşünüyorum.

Yorum

O opsiyon FlexRide ile geliyor.
                [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06-Ankara
                  Yanıtlar için herkese çok teşekkür ederim. Biraz önce dikkatimi çeken bir opsiyon oldu. Opel'in sitesindeki donanım listesinde "Hıza ve sürüşe duyarlı elektro hidrolik direksiyon" deniyor. Bu özellik hiçbir pakete dahil değil mi yani? Ayrıca mı sipariş etmemiz gerekecek? Oldukça önemli bir opsiyon ve mutlaka otomobilde olmalı diye düşünüyorum.

evet o özellik" fexride saşi" donanaımla beraber mevcut, bu paketin fiyatı yanliş hatırlamıyorsan 2400 lira.... iki farklı kullanım modu sunulmakta, sport ve tour diye...

Yorum

direksiyon olayına bakarken farkettim, 2010'da 220v priz eklenmesine rağmen neden tüm araçlarda yok diyordum, onu da NP (navigasyon paketi)ne dahil etmişler. şimdi Insignia alacak olsam Flyaudio-Cyclone felan yok sayıp DVD800'lü alırdım ihihi
                    diğer dikkatimi çeken de Infinity ses sistemi için NP değil opsiyonel demişler, yani istenirse CD400 ile de Infinity alınabiliyor sanırım.
                    InsigniaTEAM

Yorum

evet benimde bildiğim cd400 ile infinty ses sistemi alınabılıor, ılle dvd800 almak gerekmiyor ama özel üretim olucağından enaz 3 ay beklemek gerek sanırım.... benim araç 2010 c serisi, usb girişi yok, arabada tam 3 adet çakmaklık var, önde, kol dayama altında ve arka priz olması gerek yerde....

Yorum

Aslında Servo Direksiyon herhangi bir pakette görünmüyor. Donanım listesine bakılırsa ayrı olarak sipariş edilebiliyor gibi. Bayiye bu durumu sordum. Onlar da emin olamadılar ve Türkiye GM'e soralım dediler. Şimdi onlardan yanıt bekliyoruz.

İşin en kötü tarafı ise sorduğunuz sorulara asla kesin ve tatmin edici bir yanıt alamıyorsunuz. Satış sorumlusu kişiler genellikle kulaktan dolma bilgileri çok eminlermiş gibi anında söylüyorlar. Örneğin, yukarıda sizlere sorduğum "aynalar hafızalı mı" sorusunu Ankara'da üç bayiye ayrı ayrı sordum. İkisi "hayır, hafızalı değil" dedi.

06

Yorum

Bir sorunuz olduğunda burdan sorun çünkü burdaki üyeler çoğu satış sorumlusundan daha iyi tanıyorlar araçları.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Aslında Servo Direksiyon herhangi bir pakette görünmüyor. Donanım listesine bakılırsa ayrı olarak sipariş edilebiliyor gibi. Bayiye bu durumu sordum. Onlar da emin olamadılar ve Türkiye GM'e soralım dediler. Şimdi onlardan yanıt bekliyoruz.

İşin en kötü tarafı ise sorduğunuz sorulara asla kesin ve tatmin edici bir yanıt alamıyorsunuz. Satış sorumlusu kişiler genellikle kulaktan dolma bilgileri çok eminlermiş gibi anında söylüyorlar. Örneğin, yukarıda sizlere sorduğum "aynalar hafızalı mı" sorusunu Ankara'da üç bayiye ayrı ayrı sordum. İkisi "hayır, hafızalı değil" dedi.

06
                            listeye bakarken bende bağımsız olarak düşündüm ama listede direksiyonun altındaki ve üstündeki birkaç madde dahil Flexride'a özgü donanımlar. sanırım flexride içeriğini böyle anlamsız şekilde açmışlar
                            InsigniaTEAM

Yorum

06

en doğru cevaplar burda

Yorum

İşleniyor...
                              X