Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Az kaldı bakalım kimle kavga edicem.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Az kaldı bakalım kimle kavga edicem.

Hergün cevizlibağ yan yol üstündeki benzin istasyonundan çıkarak e-5 direk katılmak için herkezi tehlikeye atan hayvanlara denk gelmekten bıktım.Hade yerdeki işaretlere uymuyosunda 3 şeriti birden dikine geçme öküzlüğünü nasıl yaparlar anlamıyorum.Bide kafa tutarlar,
    He bide incirli ömür plaza tam köşesi var sağa dönersen istanbul evlerine giden yer bilenlere tam o köşeye çekip e-5 kilitleyen öküzleri hiç saymıyorum.
    bide son olarak tek emniyet şeridi olan merter de oraya giren arabalar akşama kadar sövülüyorsunuz ve buna umursamıyosunuz ya ne diyeyim.

Ynt: Az kaldı bakalım kimle kavga edicem.

malesef ülkemizde insanlar ve hayvanlar aynı ortamı paylaşıp aynı ortamı soluyor birlikte yaşamak zorundayız buna mecbur bırakılmışız insan kılığındaki herkes insan değil bunu unutmayın sakın çoğu maymundan bir sonraki evre...
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

hocam burası türkiye yapacak bir şey yok eğitim şart

Yorum

Malesef ülkemde böle gerizekalı insanlar oldukça kazalar kaçınılmaz oluyor aynen dediğiniz gibi petrollere girip kırmızı ışıktan kaçan, kırmızı ışıkta beklemekten aciz insanlara sahibiz. Ne yazııkki bu küçük yaşımda o koskocaman insanlara öle bir acıyorum ki anlatamam.
        Beyaz tutkudur.

Yorum

Arkadaşlar ;

Kavga etmek çözüm değil hangi biriyle kavga edilir hele bizlere hiç yakışmaz insan oğlu hata yapabilir bilerek yada bilmeyerek herkes aynı kefeye koymamak lazım kimileri aceleden dolayı kimileri araç kullanmayı bilmemelerinden kimileri bilinçli şekilde hata yapıyorlar sonuçta eğitim şart eğitim derken insanlardan önce yerel yöneticilerin eğitilmesi lazım doğru planlama yapamadıklarından dolayı hatalı yollar ve hatalı sürücüler çıkmaktadır .

Diğer bir tarafta insan insandır bir evre geçirmiş değildir sadece eğitilmemiştir .

Kimseyle kavga etmeye gerek yok kimin ne olduğu özellikler büyük şehirlerde belli değildir keyfinizi bozmayın

Keyifli Sürüşler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

+1000

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

hocam adam kırmızı ışık nedir bilmiyor bu adamı yerel yöneticimi evcilleştirsin.onu geçtim nezaket denilen bir şey yok adam 1 sn gaza basamasa başlıyor küfür etmeye bunumu yerel yönetici evcilleştirsin.onu geçtim yolda hamile kadın var adam açtı camdan küfür etti böylelerini eğitmeyip ne yapmalı ?ha yöneticilerin hatası yok mu çok tabiki hani diyorlarya türkiyede kazaların %90 ı sürücü hatası bu hatanın büyük bir çoğunluğu yerel yöneticilere ait,doğuda yollar 2 arabanın geçemeyeceği kadar yolda viraj var tabela yok,asfalt kabarmış işaret yok tabelalar görünmüyor vs. vs.

Yorum

Yerel yöneticilerden beklenen ihtiyacı karşılayacak yolların yapmasıdır gün içinde çoğumuz trafiğe çıkıyor İstanbulda bir yerden bir yere gitmek bazen 2-3 saati buluyor anadoluda veya doğuda 2 saatte 2-3 tane şehir geçersiniz benim demek istediğim diğer bir tarafta gün içinde çok fazla trafikte kalan insanların sinirleri ve sabırları taşıyor bitiyor hal böyle olunca bahsettiğiniz modeller oluşuyor tabi trafikte bunları yaşamak bu kişilerin haklılığını göstermez maalesef her şöförün eğitim seviyesi aynı değil.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                  öküzleri hiç saymıyorum.
                  Saymakla zaman kaybetmeyin bitmezler...

Yorum

Bu yoruma bayıldım işte

Orjinal yazı sahibi: drwaverunner
                    Orjinal yazı sahibi: KrM
                    öküzleri hiç saymıyorum.
                    Saymakla zaman kaybetmeyin bitmezler...
                    Beyaz tutkudur.

Yorum

öküzleri modullayın yol verin geçsinler...
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Cevizlibağ daki dediğim yer öle bi noktaki kazası haberlik olur.Bunun vallah öküzlük cahillik falanla alakası yok.Anlamıyorum Böyle bi şey nasıl olur bunlara ne denir.İnanın görseniz deli olursunuz.

Yorum

ben de ışıkta en önde iken yeşil yanar yanmaz kornaya asılanlara çok sövmüşümdür
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                            ben de ışıkta en önde iken yeşil yanar yanmaz kornaya asılanlara çok sövmüşümdür
                            bende hiho

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ya sis lambalarını yakıp gezenler....
                              biri bir söz etmişti
                              İyi evlat .............. yoldan salatalık toplayandır demişti.... yoldaki öküzler içindi bu söz
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

İşleniyor...
                              X