Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mark Adams'a sorun

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mark Adams'a sorun

Soru: Will premium play a big role for Opel design in the future?

Mark Adams: Opel is not trying to be a premium brand but we are bringing premium qualities to our brand. A good of example of which is the Insignia and the forthcoming Zafira Tourer which we have just previewed today with the "Zafira Tourer Concept"

soru sormak isteyenler;
    Welcome to Stellantis newsroom: an official media site for press releases, photos, video, and PR contact.

acele edin
    InsigniaTEAM

Ynt: Mark Adams'a sorun

ozlu olmus.

Yorum

Biri sorsun şöyle kocamanından bir SUV çıkartıcaklar mıymış. Bir göremedik Opel'den SUV. Ben şimdi tarzanca sormıyım

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

iyi düşünmüşsün abi, benim aklıma SUV değilde Omega ve Calibra yerine üretilecek otomobil gelmişti onu sormuştum, yayınlanmasını beklerken 15-20 dk geçti, bugünlük bu kadar dediler bana sıra gelmedi sanırım
        InsigniaTEAM

Yorum

Olsun. Daha sonra da soru sorulabiliyorsa, o zaman hepsini soruverirsin 3'ü de eksik Opel'de

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Sorun bakalım Opel Türkiye ne zaman Opelin tanıtımlarını daha iyi yapcakmış ?
            Beyaz tutkudur.

Yorum

İnsignia düşük hacimli motor olmasına karşın oldukça yüksek güce sahip.. ama yakıt fazla.. acaba ilerde, makyajda falan ya da yeni kasada, benzinli motor seçeneği ile birlikte hybrid teknolojisi de kullanılacak mı?

neden hem yüksek güç hem tasarruf olmasın ki? premium markalar bunu yapabiliyor.. Opel neden İnsignia da bunu yapamasın? ...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Geçen sefer chate çıktığında aracımda debriyaj yayı sıkıntısı ile uğraşıyordum.

Mark Adams'a bununla ilgili bir soru sormuştum ama konu Astra GTC Paris olduğu için suratıma bakmamışlardı ihihi

Yorum

İşleniyor...
                X