Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Türkiye İlk İnsignia OPC

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Türkiye İlk İnsignia OPC

Dogru şimdi hatırladım bu verdiğim değerler 2.2lt hacme sahip motorlar için uygulanıyordu OPC 2.5 üstü olduğu için daha fazla ÖTV uygulanıyordur..
    2011 İnsignia 2.0 CDTI 160HP Active Select + DVD800 Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: thurguth
      Dogru şimdi hatırladım bu verdiğim değerler 2.2lt hacme sahip motorlar için uygulanıyordu OPC 2.5 üstü olduğu için daha fazla ÖTV uygulanıyordur..
      2.0 'dan itibaren %84
      ancak aracı Türkiye'ye sokmak için başka şeylerde varmış, gümrük vergisi, pul vs.
      InsigniaTEAM

Yorum

Şimdi tekrar birdaha gözattım %84 müş ÖTV..

Evet aynen öyle..

Yorum

yani lafın kısası 50 bin liralık arabaya 100 ödeyip kendine ne araba alıyorsan devletin zoruna gider onada alıyorsun ondan sonrada litresi 2 lira olan benzine 4 lira ödeyip bir depoyu kendine alıp bir depoda devletin arabasının deposunu dolduruyorsun...
          Sonrada rahatlamış bi şekilde arabanda buz gibi bi su içip gazlaya gazlaya geziyorsun...
          Avrupa standartlarında bi ülkede yaşamak kolay değil hemşehrimmmm...

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Just released the 2012 Buick Regal GS, this Buick is sporty and race-inspired. Buick says that is will do 0-60 mph in less then 7 seconds. (WARNING this is n...
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
                Jantlar ve panjur -1000
                aynalar ve kaput +1000

Yorum

Fiyatların yarısı Euro olarak alınabilir.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Orjinal yazı sahibi: uzman
                    Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                    çok yazık olmuş. paranla rezil oluyorsun aslında. bayiyle mi alakalı yoksa opel almanyala mı o önemli?
                    Ben en başından beri bu başlığın forumu şenlendirmek için açıldığını düşünmüştüm.
                    Türkiye İlk olarak Eskişehir Alapata Tarafından insignia opc siparişini dün verdik 162.000 tl cok zor oldu ama sonunda almanyayla konuşularak kabul ettirebildik nisan sonuna kadar teslim edilcek ve ilk buluşmamızda aramızda olmak istiyor ...Almanyayla 1 saat telefon konuşması yapıldı koltuk dikiş iplik renginden ses sistemine kadar hepsini teker teker yazdırdık ne zor işmiş ama hallettik
                    Kızacaksınız ama böyle bir şeye nasıl inandınız hayret.
                    Türkiye'de zaten Insignia OPC varki? inanılmayacak kısmı neresi? ...
                    70 milyonda 1 tane çıkıyor demekki.

Yorum

Just released the 2012 Buick Regal GS, this Buick is sporty and race-inspired. Buick says that is will do 0-60 mph in less then 7 seconds. (WARNING this is n...
                      bizim Insignia'larda start-stop yoksa onların OPC'lerinde de Recaro koltuklar yokmuş
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Jantlar ve panjur -1000
                        aynalar ve kaput +1000
                        Jantları bilmiyorum ama panjur Buick te öyle yani modifiye değil.
                        edit: Jantlar da Opel in 19"lik OPC jantları.
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

ben böyle devletin..

ürün üzerinden %84 vergi ne demek ya..bazen evet bu ülkeyi terk edip vatandaşlığımı değiştirmek istiyorum ve kendimide haklı buluyorum..ayıptır ya !

sen Türksün sen çalışkansın , osmanlı torunusun Atatürk çocuğusun diye ver gazı sonra bir taraflarımızdan kan al , aptal yerine koy..olacak şey değil
                          Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                            ben böyle devletin..

ürün üzerinden %84 vergi ne demek ya..bazen evet bu ülkeyi terk edip vatandaşlığımı değiştirmek istiyorum ve kendimide haklı buluyorum..ayıptır ya !

sen Türksün sen çalışkansın , osmanlı torunusun Atatürk çocuğusun diye ver gazı sonra bir taraflarımızdan kan al , aptal yerine koy..olacak şey değil

ver gazı, çevir kazı, yanmasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uzman
                              Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                              çok yazık olmuş. paranla rezil oluyorsun aslında. bayiyle mi alakalı yoksa opel almanyala mı o önemli?
                              Ben en başından beri bu başlığın forumu şenlendirmek için açıldığını düşünmüştüm.
                              Türkiye İlk olarak Eskişehir Alapata Tarafından insignia opc siparişini dün verdik 162.000 tl cok zor oldu ama sonunda almanyayla konuşularak kabul ettirebildik nisan sonuna kadar teslim edilcek ve ilk buluşmamızda aramızda olmak istiyor ...Almanyayla 1 saat telefon konuşması yapıldı koltuk dikiş iplik renginden ses sistemine kadar hepsini teker teker yazdırdık ne zor işmiş ama hallettik
                              Kızacaksınız ama böyle bir şeye nasıl inandınız hayret.

Kızılcak bir durum yokta direk almanyadan yetkili biriyle türkce aksanlı konuşuyordu telefon diyafon acık şekilde ve 50,000 tl yatırıldı kandırma falan yok ama bir sıkıntı var daha ögrenemedim net bir şekilde
                              2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                              2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                                ben böyle devletin..

Aslında %84 değil tam olarak, kısa bir hesapla anlatayım..

Arabanın Vergisiz Gerçek Firma fiyatı 100x olsun
                                %84 vergi uygulandı mı : 100x.84/100=84x 84x+100x=184x oluyor birde buna %18 KDV uyguladık mı
                                184x.18/100=3312x/100 yani 184x+33,12x=217,12x

Buda Demek oluyorki arabanın gerçek fiyatına + olarak yakşalık olarak %120 Vergi ödüyoruz ..

Artık diyecek bisey bulamıyorum :S Birde bu vergi sadece otomobilde bunu birde kullandığımız herşeyden aldıklarını düşünün birde 70milyona vurun görün iktidardakilerin cebine giren miktarı..

Yorum

İşleniyor...
                                X