Koltuklar videodaki gibi recaro falan mı ben bayıldım arabaya opc olsunda gerisi rengi falan önemli değil beyaz da güzel renk ama en çok yakışan renk kuşkusuz arden blue.
koltuklar recaro ewet standart kesinlikle renk falan hikaye ses ve güç yeter
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Üstadım o işi Alpata ile yapmaya kalkarsanız olacağı budur. Bak sana birşey demek istiyorum bir ardaşıma 2009 ford focus st almak istiyorduk türkiyedeki hangi bayiye sorsak negatif yanıt aldık aynı senin olayın gibi. Daha sonra ankarada bir bayiye gittik akraba muhabbeti bilmemne derken aracı getirttik hatta şu an ikinci el satışta araç. O iş alpata ile olmaz söz geçiren bir Opel bayisine gittiğinde o araç Türkiyeye gelir...
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Tabi anlattığım olayda şu var Ford Focus ST resmi olarak Türkiyede satışı olmayan bir model. Sitesinde falan en ufak bir bilgi bulamazsın RS modeli ithal ediliyor ST 2005de bi gazla başlandı tutmayınca 1 yada 2 sene sonra durdu ama biz 2009da getirtmiştik...
[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
abi konuyu tam olarak bilmiyorum ama alpata bu işi beceremedi anlaşılan bu şimdi bir kaç bayi görüşme yapılcak benim tahmini arabanın hiç bir parçasının olmayışı alpatayı korkuttu galiba sonuçta araba tık dese muhattap servis alpata
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum