Gökhan birde şöyle bak olaya millet diyeceh Ahaa yine çakma bir opc diyip artislik yapacak sonra görecek ler OPC yi düşünsene adamlar neye uğradıklarını şaşıracaklar Beyazda güzeldir anlaşılan alan kişi fazla gösterişi sevmiyor farklı renk alarak dikkatleri üzerine çekmektense beklemeyi daha çok seviyorlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
o yönden doğru diyorsun abi hem herkes diğerler çakmalardan da korkar heheh erhan'ın işine gelir bide orhunun ikiside çakma işlere bayılıyorlar)) Çin'in Türkiye temsilcileri))))
Subscribe here: http://bit.ly/1uSYprLEverything about cars, online and offline. AutoWeek is one of the leading automotive media in Europe and the largest in ...
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Koltuklar videodaki gibi recaro falan mı ben bayıldım arabaya opc olsunda gerisi rengi falan önemli değil beyaz da güzel renk ama en çok yakışan renk kuşkusuz arden blue.
Ankara Opan getirdi geçen sene bir tane beyaz...Sesi mükemmel idi.Araç rengi beyazdı ve bayide çok durmadı satıldı sanıyorum ama daha şehirde hiç rastlamadım nereye kime gitti bilmiyorum.
Yorum