Türkiye İlk olarak Eskişehir Alapata Tarafından insignia opc siparişini dün verdik 162.000 tl cok zor oldu ama sonunda almanyayla konuşularak kabul ettirebildik nisan sonuna kadar teslim edilcek ve ilk buluşmamızda aramızda olmak istiyor ...Almanyayla 1 saat telefon konuşması yapıldı koltuk dikiş iplik renginden ses sistemine kadar hepsini teker teker yazdırdık ne zor işmiş ama hallettik
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Türkiye İlk İnsignia OPC
Collapse
X
-
Ynt: Türkiye İlk İnsignia OPC
kesinlikle maille resimleri geldi ses sistemi dehşet okadar zor olduki adamları ikna etmek ...araya kimler girdide aldık araç türkiyede bir adet ople genel müdürün varmış gecenlerde bursa uludagda show yapmış Volkan Işık bu araçla2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Hemşehrim aracın sahibi kim ? Çok özel olmazsa...[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
adamlar bilmiyolar diger araçın resimleri geldi bizim cosmoların aynısı hemen vaz gectik motor cok önemli degil dedik opc siparişi cok ugraştırdılar hayırlısıyla inşallah gelir ilk binenlerden olcam2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
İlk konuşmamızda özel mesajdan bahsettiğiniz kişi mi OPC görünüm falan demiştiniz ?[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
-
Eskişehir küçük yer ben yolda gördüğüm yerde çeviririm şimdiden söylüyorum[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: PowerEskişehir küçük yer ben yolda gördüğüm yerde çeviririm şimdiden söylüyorum[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Yorum
Yorum