Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia mi sattımm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia mi sattımm

Orjinal yazı sahibi: Aviator
    kısa dememden kastim 1 seneyi geçmez diye düşünüyorum evin borçlari evlilik felan anca yoluna girer
    hayırlısı olsun diyelim, bu arada, mutluluklar dilerim abi obaa

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

utku bey hayırlı olsun ama üzüldüm sonuçta gruptan bir araç ayrıldı ama daha önemli şeyler var hayatta )) bence fiyat olarak süper satmışın 47-48 lere indi ikinci elde özellikle galeriler elden satışlarda 50 yi geçmez süper vermişin) ayrıca kuzenim aldı fiesta 2011 araba çok güzel bence onuda yakından incele corsa alırsanda spor paketi süper jant felan bütük karartmalı far,stop çok hoşuma gitti benim)
      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        kısa dememden kastim 1 seneyi geçmez diye düşünüyorum evin borçlari evlilik felan anca yoluna girer
        hayırlısı olsun diyelim, bu arada, mutluluklar dilerim abi obaa
        saol muratcım

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
        utku bey hayırlı olsun ama üzüldüm sonuçta gruptan bir araç ayrıldı ama daha önemli şeyler var hayatta )) bence fiyat olarak süper satmışın 47-48 lere indi ikinci elde özellikle galeriler elden satışlarda 50 yi geçmez süper vermişin) ayrıca kuzenim aldı fiesta 2011 araba çok güzel bence onuda yakından incele corsa alırsanda spor paketi süper jant felan bütük karartmalı far,stop çok hoşuma gitti benim)
        teşekkür ederim ee dogru daha önemli şeyler var bugun bakicam iki aracada.
        herkese teşekkür ederim arkadaslar hernekadar buluşmalara katilamasamda.bu forum gerçekten farkli bir ortam. artık bir aile gibi olunmuş.birdaha insignia almayi düşünmem sonuçta kullandigim araci birdaha almam. ama opel gtc gelsin hele bi ozaman geri dönüş yapabiliriz
        Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

bencede kullandığın araba bida alınmaz iyi bir seçim yaparsınız ve memnun kalırsanız işallah zaten kokpitten inip nasıl araba kullandığınızı çok merak ediyorum bentley GTC felan anca keser sanki)))))))
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

herkese teşekkür ederim arkadaslar hernekadar buluşmalara katilamasamda.bu forum gerçekten farkli bir ortam. artık bir aile gibi olunmuş.birdaha insignia almayi düşünmem sonuçta kullandigim araci birdaha almam. ama opel gtc gelsin hele bi ozaman geri dönüş yapabiliriz
            Sana SUV yakışır abi bu dakikadan sonra
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
              bencede kullandığın araba bida alınmaz iyi bir seçim yaparsınız ve memnun kalırsanız işallah zaten kokpitten inip nasıl araba kullandığınızı çok merak ediyorum bentley GTC felan anca keser sanki)))))))
              açıkçası şu dönemden sonra bir sonraki spor olacak diye düşünorum. spor araba alma dürtümü de boylece dindirmiş olurum mesela bir rcz ya da rx8 inanilmaz hoşuma gidiyor bu ikisi.

Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Sana SUV yakışır abi bu dakikadan sonra
              o ileride olacak zaten umuyrum ama ilk etapta biraz daha iç güdülerimizle hareket edelim sonra mantıga döneriz.

Yorum

RCZ güzel o zaman 1.6 200 hp iyidir
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                  RCZ güzel o zaman 1.6 200 hp iyidir
                  o tercih hep cepte Hasan
                  arkadaslar fiesta almiş bulunmaktayim. ucuza full bir araba geldi.şimdilik idare edicez de pkte kötü değil. sadece insignia çok iyiydi ama buda gidiyor işimi görüyor

Yorum

hayırlı uğurlu olsun abi, güle güle kullan
                    InsigniaTEAM

Yorum

hayırlı olsun yeni aracınız,ben de ilan verdim arabayı,14 takas teklifi geldi
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                      X