Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia mi sattımm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia mi sattımm

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Bende fiestanın yeni kasasını çok beğeniyorum..Eşimi kandırıp alamadım
    Benimde hoşuma gidiyor hem uygun hem donanımlı da okadar küçükmü gercekten corsadan felan.
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

en güzeli ikisininde içine oturup denemek galiba Benim listemde idi ama eşim micra diye tutturduğu için micra aldım Emininim Fiesta micradan daha geniş hacimlidir..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

abi öncelikle hayırlısı olsun.. umarım birgün tekrar İnsignia n olur

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aviator
          aslında biraz ucuza gitti gibime geldi 54000 tl ye sattım. yeni corsanin afl de ayni insignia daki gibimi yani bixenon mu
          evet abi bencede biraz ucuza satılmış.. 2010 Edition lar km ve temizliğine göre 49-53 bin fiyat aralığındayken, sıfır araçlara 2000 TL zam gelmişken, üstelik aynı donanım 2011 İnsignia ları minimum 64-65 bin civarında satılıyoken araçlarımızın belki daha senesini bile doldurmadan bu fiyatları hak etmesi çok çok üzücü ama herşeye rağmen hayırlısı olsun diyelim. başka çaremiz yok.

Yorum

abi bana kalırsa da New Corsa düşün derim.. bence Corsa Fiesta ya oranla daha tanınan daha kabul görmüş daha iddialı ve sınıfındada kendini fazlasıyla ispatlamış durumda.. hem pazar payı da Fiesta ya oranla daha iyi.. Fiesta yı bende beğeniyorum güzel bi tasarımı var gerçekten.. ama Corsa kalitesi daha farklı bence.. istersen bir bak incele bayilerde her iki aracıda.. Corsanın özellikle panaromic cam tavan olanına bir bak abi çok güzel araba gerçekten..

Yorum

Çağrı Fiesta icin 31.000tl fiyat aldım. Titanium x Paketli. 1.4 benzin. Baya da dolu araç. Da corsadan dahamı Kucuk Yaw Fiesta. Dışarıdan aynı gibi geldi. Cok farkediyormu.
              binenlerin söylediğine göre dıştan göründüğü kadar geniş değilmiş.
              teknik özelliklerde Corsa'nın az birşey üstünlüğü var 1.4 100hp motor için. yakıt tüketimi de biraz daha düşük.
              aynı fiyata Corsa 1.4 Enjoy yada Color Edition alabilirsin sanırım abi
              donanım listesini güncellememişler ama Color Edition=Cosmo olarak düşünebilirsin

Fiesta Titanium X'e eşdeğer ancak Cosmo olur sanırım
              bence bir an önce ikisini de gidip canlı gör abi, Insignia'dan sonra genişlik önemli etken.
              hem Corsa'ya liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaptıklarını da öğrenirsin.
              InsigniaTEAM

Yorum

ben iki aracıda kullanma fırsatım oldu, koltuklarına bir türlü sığamadım ikisininde yürüyen tabut gibi geldiler bana daralttılar
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  abi öncelikle hayırlısı olsun.. umarım birgün tekrar İnsignia n olur
                  saol murat da sonrasinda insignia almam artık birdaha saniyorum daha spor bişelere yönelirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    Çağrı Fiesta icin 31.000tl fiyat aldım. Titanium x Paketli. 1.4 benzin. Baya da dolu araç. Da corsadan dahamı Kucuk Yaw Fiesta. Dışarıdan aynı gibi geldi. Cok farkediyormu.
                    binenlerin söylediğine göre dıştan göründüğü kadar geniş değilmiş.
                    teknik özelliklerde Corsa'nın az birşey üstünlüğü var 1.4 100hp motor için. yakıt tüketimi de biraz daha düşük.
                    aynı fiyata Corsa 1.4 Enjoy yada Color Edition alabilirsin sanırım abi
                    donanım listesini güncellememişler ama Color Edition=Cosmo olarak düşünebilirsin

Fiesta Titanium X'e eşdeğer ancak Cosmo olur sanırım
                    bence bir an önce ikisini de gidip canlı gör abi, Insignia'dan sonra genişlik önemli etken.
                    hem Corsa'ya liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaptıklarını da öğrenirsin.
                    bakicam ona da bir çagri da şuara etraftaki tüm sari arabalar benim fakat fiesta parasina göre donanim olarak daha dolu bu verdigin linke göre.

Yorum

hayırlısı olsun, üzüldüm....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                        ben iki aracıda kullanma fırsatım oldu, koltuklarına bir türlü sığamadım ikisininde yürüyen tabut gibi geldiler bana daralttılar
                        dar da olsa yaklaşik bir 9-10 ay kadar binecez artık yapacak bişey yok

Yorum

madem kısa süreliyse neden 2.el bakmıyorsunki abi?
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            madem kısa süreliyse neden 2.el bakmıyorsunki abi?
                            yok be çagrı ikinci el konusunda ben pek şansli değilimdir o yüzden bana uzak olsun gider alirim sıfırı paşa paşa binerim

Yorum

kısa dememden kastim 1 seneyi geçmez diye düşünüyorum evin borçlari evlilik felan anca yoluna girer

Yorum

hayirli olsun.

Yorum

İşleniyor...
                                X