en güzeli ikisininde içine oturup denemek galiba Benim listemde idi ama eşim micra diye tutturduğu için micra aldım Emininim Fiesta micradan daha geniş hacimlidir..
aslında biraz ucuza gitti gibime geldi 54000 tl ye sattım. yeni corsanin afl de ayni insignia daki gibimi yani bixenon mu
evet abi bencede biraz ucuza satılmış.. 2010 Edition lar km ve temizliğine göre 49-53 bin fiyat aralığındayken, sıfır araçlara 2000 TL zam gelmişken, üstelik aynı donanım 2011 İnsignia ları minimum 64-65 bin civarında satılıyoken araçlarımızın belki daha senesini bile doldurmadan bu fiyatları hak etmesi çok çok üzücü ama herşeye rağmen hayırlısı olsun diyelim. başka çaremiz yok.
abi bana kalırsa da New Corsa düşün derim.. bence Corsa Fiesta ya oranla daha tanınan daha kabul görmüş daha iddialı ve sınıfındada kendini fazlasıyla ispatlamış durumda.. hem pazar payı da Fiesta ya oranla daha iyi.. Fiesta yı bende beğeniyorum güzel bi tasarımı var gerçekten.. ama Corsa kalitesi daha farklı bence.. istersen bir bak incele bayilerde her iki aracıda.. Corsanın özellikle panaromic cam tavan olanına bir bak abi çok güzel araba gerçekten..
Çağrı Fiesta icin 31.000tl fiyat aldım. Titanium x Paketli. 1.4 benzin. Baya da dolu araç. Da corsadan dahamı Kucuk Yaw Fiesta. Dışarıdan aynı gibi geldi. Cok farkediyormu.
binenlerin söylediğine göre dıştan göründüğü kadar geniş değilmiş.
teknik özelliklerde Corsa'nın az birşey üstünlüğü var 1.4 100hp motor için. yakıt tüketimi de biraz daha düşük.
aynı fiyata Corsa 1.4 Enjoy yada Color Edition alabilirsin sanırım abi
donanım listesini güncellememişler ama Color Edition=Cosmo olarak düşünebilirsin
Hata 400- İstek hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı.
Fiesta Titanium X'e eşdeğer ancak Cosmo olur sanırım
bence bir an önce ikisini de gidip canlı gör abi, Insignia'dan sonra genişlik önemli etken.
hem Corsa'ya liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaptıklarını da öğrenirsin.
Çağrı Fiesta icin 31.000tl fiyat aldım. Titanium x Paketli. 1.4 benzin. Baya da dolu araç. Da corsadan dahamı Kucuk Yaw Fiesta. Dışarıdan aynı gibi geldi. Cok farkediyormu.
binenlerin söylediğine göre dıştan göründüğü kadar geniş değilmiş.
teknik özelliklerde Corsa'nın az birşey üstünlüğü var 1.4 100hp motor için. yakıt tüketimi de biraz daha düşük.
aynı fiyata Corsa 1.4 Enjoy yada Color Edition alabilirsin sanırım abi
donanım listesini güncellememişler ama Color Edition=Cosmo olarak düşünebilirsin
Hata 400- İstek hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı.
Fiesta Titanium X'e eşdeğer ancak Cosmo olur sanırım
bence bir an önce ikisini de gidip canlı gör abi, Insignia'dan sonra genişlik önemli etken.
hem Corsa'ya liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yaptıklarını da öğrenirsin.
bakicam ona da bir çagri da şuara etraftaki tüm sari arabalar benim fakat fiesta parasina göre donanim olarak daha dolu bu verdigin linke göre.
Yorum