Benimki daha kötü ben napayım. Adanada Doğanlar meşurdur motoru değişmiş doğanlar. Otobanda 160 170 gidiyorum yanımdan bi doğan geçti en aşagı hızı 220 230 var Oturup ağlayacaktım
vala gecen astrayla F360 a bi makas atmısım herif hayatta unutamaz beni gözüm karardı kırdım önüne bastım gaza kara dumana boğdum ahahah , 5 saniyelikte olsa ferroya makas atmak paha biçilemez cok sevinmistim :P sonra tubi nin sesiyle adam beni tokatladı tabi .
gercek biryana astrayla sağ seritlerin efendisiyim ama insigniayı kullandığım günler biri selektor atsada oynasak diye bakıyorum
İzmir Aydın otoyolda gidiyorum bende o zamanlar 2006 focus 1.6 tdi var 220 km ile gidiyorum ama 10 metre önümde sahin yaziyo arabada geçemedim adamı sinir oldum hala nasıl yaa diyorum
100 km 220 km arası hızlanmayı kronometreyle ölçtüm videoyu youtube a çagrı kardeşim atmıştı .ordan seyredip birde herhangi bir gtı ın youtube dan vıdeosunu seyredin ikisini karşılaştırın yorumunuzu bekliyorum
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Nasıl bir iştir ki vw nin acısı bile sayfalar sürüyor İnsignia forumda. Vw den iyi veya kötü sayfalarca bahsediliyor.
Vw böyle bir marka işte! Konuşturuyor.
Yorum