Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GOLF GTI acısı...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GOLF GTI acısı...

golf yürümüyordur sofor var sofor var hahah 1300kg 200 hp dsg 320nm insigniayı napar icimizden gecer ilerde sigarasını yakar bekler . Gökhan golf var aksam deniyelim istersen videosuna ama hazır konu baslığıda hazır acısııı

Yorum

Sevgili Mert,
      deşme adamı )))

Orjinal yazı sahibi: mertk
      golf yürümüyordur sofor var sofor var hahah 1300kg 200 hp dsg 320nm insigniayı napar icimizden gecer ilerde sigarasını yakar bekler . Gökhan golf var aksam deniyelim istersen videosuna ama hazır konu baslığıda hazır acısııı
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

hahah hali hazır araba videolu cekim yapım hazır konuyuda acmıs gökhan

Yorum

golf anca stock insignıanın içinden geçer .100 200km hızlanması 18 sn ben 15 sn de çıkıyorum youtubeda benim aracında gtı da videosu var

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

mert sen golfü bana ver kendin insignia ile gel o azman olur
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
              Canım benim ya. Çok koymuş sana . ihihi ihihi ihihi

Uzakta olmasam direksiyona ben geçeyim diyeceğim ama. kahretsin 650 km. Adamın kartını telefonnu aldınmı ? bir dahakine çok bunalırsan söyle gelirim senin için. haha haha

LPG Poweeeerrrrrr haha haha

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              ya mehmet abi aşk olsun ya hadi 1. teklifine bişey demiyorum dün gece eve geldim direkt astra için ilan verdim de, bu 2.de ne oluyor? hadi diyelim ki fatih abi bi nebzede erhan ne demek oluyor abi, kırıldım abi bittin benim için yoksun artık)
              Mehmet , Gökhan sana çok yakın şu an Kayseride bence bir git destek ol gökhan çöküntü yaşıyor galiba

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gökhanım geçmiş olsun ya üzüldüm, insignia kullanmayı bu kadar çabuk mu unuttun, ayrıca iyikide insigniaylaymışsın, astra ile olsan sonuç çok daha vahim olurdu sanıyorum....

Yorum

100 200 15sn iyi değer neyle ölçtünüz acba Vbox,DriftBox,Gtech pro...

Yorum

bunda büyütülcek bişe yok aslında abilerim bnm düşüncem öyle en azından.adam 2,0 motor 200 hp demiş
                    gökhan abideki 1.6 T 180 hp arada var 20 hp fark.
                    bizim insignianın 2.0 motoru 220 hp gelsin onu yesinde görelim

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Arkadaşlar böyle iddialı konuşuyoruz ama benim iddiama göre GTI 2.0 Insigniayıda yalan eder. Olay motorda olduğu kadar şanzumandada bitiyor. Insignia şanzumanı yürümek için değil D sınıfı bir araç olduğuna göre konfor için optimize edilmiş bir şanzuman elbette. GTI Type-R vs.tipi araçlar kısa tur spor şanzımanla donatıldığı için yürüyorlar birazda. 2008 Stok FN2 Type-R ile Audi Q5 yalan ettik biz
                      [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
                        bunda büyütülcek bişe yok aslında abilerim bnm düşüncem öyle en azından.adam 2,0 motor 200 hp demiş
                        gökhan abideki 1.6 T 180 hp arada var 20 hp fark.
                        bizim insignianın 2.0 motoru 220 hp gelsin onu yesinde görelim
                        ağırlık ,sanzıman disli oranları A20LET ten cok daha kısa nasıl gecebiliyor GTI anlamıyorum , 300kg kafadan 10 boy eder zaten denense ki sanzımanı bizden cok kısa yani daha cabuk hızlanıyor

yalan olmasın FN2 yle denedim hatta tr nin stock en güçlü k20 si arac ben onu göremedim bile gecmek değil stop lambasını göremedim
                        Q5 teyzemde mevcut kuzenlerle cıkıp 200 e kadar basmıstık 1 boy önde gitmisti hep 2.0TSI quatro.

FN2 typeR-MCS-S2000-TT-TTS-S3-GTI-R-207 GT-207RC- 106GTI-206GTI-306GTI gecmek imkansızdır ! bu aracların coğuyla denedim maksat 1600 kg luk aile otomobilin gücünü görmek için neyazıkkı hüsranla sonuclandı

passat-MB(C-E-CLK)-BMW 320d(belki) bunlar bizim sınıflar fazlası bize haram

tabi stock olarak yazılım +kat iptali+intercooler vs vs sonuclar değisebilir dediklerim stock olarak baz alınmıstır

Yorum

Gökhan Kayseri havası sana yaramamış dön biran önce evine
                          Bu arada astra için ilan verdimmi dedin ben mi yanlış anladım ?
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

doğru anlamışsın abi... insignia ya kızdım astraya niyetlendim)
                            F30 Sport+

Yorum

sırada ne var İnsignia 2,8 lt 4*4 mü?
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

hayırdır gökhan satcanmı yoksa...

Yorum

İşleniyor...
                                X