Arkadaşlar vw kullananlar veya sevenler şımarık değil, bilakis gayet de akıllı uslu adamlar, yarın araçlarınızı satmaya kalktığınız zaman ben sizi göreceğim. opel kazıkçılığıını o zaman anlayacaksınız. ben 27000 km de çiziksiz sıfır gibi aracımı 43.000 tl ye zor verdim niye çünkü güzelim opel türkiye sıfır aracın fiyatını 48.000 tl ye çekti, halbuki ben 54.000 tl ötv indiriminde hemde kur 1.79 ken almıştım. bu yüzden fanatiklik yapmaya gerek yok. Ayrıca aracımla yaşadığım sorunları az çok foruma giren arkadaşlar bilirler. O yüzden herkesin tercihlerine saygı duyun lütfen. iyi akşamlar.
aracınızı sürün zevkini alın .. alamıyorsanız satın zevk aldığınız araca binin.. hayat kısa .şimdiki an var onuda güzel geçirelim
Evet, İnsigniaClub üyeleri. Arkadaşımızın fikrine aynen katılıyorum. Bu duygu benim için bambaşka. Dış çizgisi ile iç görünümü yok mu. Bir tasarımcı olarak, her bakışta nazar değmesin diye dilimi ısırıyorum.
Bence arkadaşımız çok haklı.
Ben tanıyorum. Forumu dikkatli takip ederseniz "kahramanın" mesajlarını hatırlarsınız. Az yazıyor ve net, dürüstçe ve ne düşünüyorsa kendi değerlendirmelerini yazmıştı.
Bence son değerlendirmesi de doğru bir tespit. Opel Türkiye maalesef ciddi bir hata içinde. Bunu şimdi daha net anlayabiliyoruz. Wolkwagen ile Opel araçlarını kıyaslamıyoruz tabii ki. Ama her zaman söylenildiği gibi fiyat politikası ve güven anlamında çok başarısız Opel Tr.
Ama İnsignia çok güzel, güçlü ve başarılı.
İnsignialarımızı seviyoruz her ne kadar ciddi kazıklar yesekte...
Orjinal yazı sahibi: kahramansmmm
Arkadaşlar vw kullananlar veya sevenler şımarık değil, bilakis gayet de akıllı uslu adamlar, yarın araçlarınızı satmaya kalktığınız zaman ben sizi göreceğim. opel kazıkçılığıını o zaman anlayacaksınız. ben 27000 km de çiziksiz sıfır gibi aracımı 43.000 tl ye zor verdim niye çünkü güzelim opel türkiye sıfır aracın fiyatını 48.000 tl ye çekti, halbuki ben 54.000 tl ötv indiriminde hemde kur 1.79 ken almıştım. bu yüzden fanatiklik yapmaya gerek yok. Ayrıca aracımla yaşadığım sorunları az çok foruma giren arkadaşlar bilirler. O yüzden herkesin tercihlerine saygı duyun lütfen. iyi akşamlar.
SAğol teşekkür ederim çağrı, Arkadaşlar bakarlarsa eğer aracı ilk alanlardanım. Zaten eski forum üyelerindende çok fazla kişi kalmamış Her zaman söylüyorum aracı çok özenerek aldım. 1 ay yolunu bekledim, zamanı gelince de elimden çıkarttım. çünki eğer durumunuz müsaitse bir araç en fazla iki sene kullanılmalıdır bence. Daha sonra aracın masrafları başlıyor ve satış fiyatı da daha çok düşüyor. Mesela bu sene sonu veya önümüzdeki sene başında insignia da makyaj yiyecek.. Buda otomatikman ikinci el fiyatlarına yansıyacak. Ama bir vw ve audi grubu aracının değerini düşürmüyor, sıfır satış fiyatları hiç bir zaman ilk çıktığı zamankinden aşağı düşmüyor. Sadece kasa değişmeye yakın ciddi indirimler yapıyorlar. Artı arzı çok fazla değil şu anda A4 ve VW golf de 4 ay yada 5 ay sıra veriyor adamlar, buda noluyor o zaman araba almak isteyende de senin ikinci el temiz aracına 0 fiyatının bir kaç bin tl aşağısına fiyat verebiliyor. Sonuç olarak Herkesin bütçesi, zevki ve tatmin düzeyi farklıdır. her kim hangi araçta mutlu oluyorsa onu kullansın. Ayrıca şunuda ekleyeyim hala bu foruma girip yazılanları okuyorsam bu insignia sevgimdendir. arabamı satalı iki ay oldu şuan A4 ve Golf kullanıyorum ikisinden de çok memnumun, keşke opel insignia kasasına A4 deki iç kalite ve Golf deki yakıt tasarrufunu koyabilse, tekrar hiç düşünmeden insignia alırdım. herkese iyi günler.
Arkadaşlar az önce sahibindende gezinirken şöyle bir ilana rastladım ve şok oldum gerçekten alttaki yazıları okudukca dahada şok oldum lafı dahada uzatmadan size linki veriyorum:
Arkadaşlar az önce sahibindende gezinirken şöyle bir ilana rastladım ve şok oldum gerçekten alttaki yazıları okudukca dahada şok oldum lafı dahada uzatmadan size linki veriyorum:
o kadar iyiyse kendine saklasın ihihi
şaka gibi ya, resmen gel 4 ay sıfır araba bekleme, ben hemen teslim şu kadar kâr koyarak satıyım diyor. Passat'ı kötülemesi de ayrı bir olay
çok akıllı milletiz
arabanın sıfırı 45.900
hadi 5.000'de o saydığı özelliklere koysun, başka araçlarda yokmuş
51.000'e sıfırı varken git 60.000'e 2.el al
aradaki 9.000 TL farka (aslında 14.000 ama neyse) insan 4-5 ay sıfır aracını beklerken evini geçindirir...
Aynen öyle ortalık akıllı kaynıyor
Bankaya,dolara,borsaya yatırım yapmaya hiç gerek yok vw ye yatırım yapın yaklasık %30 getiriyor yıllık baksanıza ... hatta aylık
2005 ten bu yana VW kullanıcısıyım , ilk Opel im Insignia m oldu. İlk başlarda çok ön yargılı yaklaşmıştım araca fakat sonra düşününce fiyatına göre çok düzgün bir araç olduğuydu. Ama herkesin şunu kabul etmesi lazım Opel de bir VW kalitesi yok iç aksam olarak. Şimdiye kadar 2 Golf , A3 ve Scirocco sahibi oldum ama hiç birinde aracın içiyle alakalı bir sıkınıtm olmadı fakat Opel de taban döşemeleri ön kapıların ordan yerinden fırlamış durumda , direksyonumun arka tarafından dikişleri atmış açılma yapmış , pedalların orda döşeme açılmış yukarıdan izelasyon malzemesi sarkıyor. Opel servislerini zaten hiç söylemiyorum bile.
Bir diğer şey ise konunu açılma sebebi , arkadaş baya sinirlenmiş aracına düşük fiyat biçtikleri için. SOnuç olarak Doğuş Oto galeri değil bu her zaman bir gerçektir takasta olması gereken fiyatın çok altına gidiyor araçlar. 2010 yılında 30.000 km deki 2007 model A3 S-Line ( en full model ) 21.000 tl vermişlerdi takasta yani bu bir doğuş oto klasiği çok takılmamak lazım.
Yorum