Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia edition sahiplerine müjde!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia edition sahiplerine müjde!!!!

ben mara ısanamadım, servise odağa gidiyorum hep, sağolsun burak beyde oldukça ilgileniyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aziz
      bülent bey ilk buluşmada yanınızda olacağımdan emin olun.
      memnuniyetle
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ikitelli cıkmacılarda LED far takımı 1100TL ye bıraktılar tertemizdiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
          ikitelli cıkmacılarda LED far takımı 1100TL ye bıraktılar tertemizdiler
          Geçen gün sahibinden.com'da da 750 tl idi
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

merhaba 1 tk far almak istiyorum ne kadar acaba

Yorum

hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısınız

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bugün servisle görüştüm ledler bixenon far yükseklik ayarı gibi şeyler çalışır diyolar afl sistemini denememiz lazım diyorlar bakalım son 13 gün aracım gelince akmı karamı görücez
                Aziz bey edition elegance sahibi olarak sizden gelecek güzel haberi sabırsızlıkla beklemekteyim. Eğer ki AFL sistemi de çalışırsa mutlaka ivedilikle taktıracağım.
                Bizi haberdar ederseniz sevinirim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

aracımı bu hafta alıcam bakalım inş çalıştırabilirler afl sistemini.çalışmassada görüntüsü yeter
                  2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone

Yorum

aracımı bu hafta alıcam bakalım inş çalıştırabilirler afl sistemini.çalışmassada görüntüsü yeter

Yorum

• Ynt: insignia edition sahiplerine müjde!!!!

Aziz bey kardeşim, konu ile ilgili olarak bizlerede bilgilendirme yapabilirsen sevinirim. Gerçi aracımız şu anda yeni ama led işıklı olması hiç de fena olmaz hani
                      (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

ooo Murat bey hoş geldiniz gözükmüyordununuz yoğunsuznuzdur diye sizi de rahatsız etmek istemiyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          ooo Murat bey hoş geldiniz gözükmüyordununuz yoğunsuznuzdur diye sizi de rahatsız etmek istemiyoruz
                          Lafı ağzımdan aldın hocam Bende aynı şeyi soracaktım...
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hoşbulduk arkadaşlar, valla sormayın, epeydir ziyaret edemiyordum. Malum araya Sömestre tatili felan girince ara verdik. Ama bundan sonra sık sık haberleşir, sohbet ederiz.
                            (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bu konuda bir gelişme olmadımı acaba?
                              2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

Opel erkan çıkmacı(2.el) sanırım 1.000 tl idi çiftimi tekimi anlayamadım .. internetten aratabilirsiniz ..
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X