Aynalarla ilgili bir sorun var diye biliyorum bizim ülkedeki Insignia larla Çindeki Regal adı altında çıkan Insigniaların kablo yapısı farklı diye biliyorum .
yan çamurluktaki sinyalden aynaya kablo çekilerek bu sorun halledilebilir.
2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone
Evet yapılabilir ama Insignianın Elektronik kontrol mekanizması çok gelişmiş fazla bir enerji dağılımında hemen arıza lambası yakıyor bunu bence denemek lazım hatta bu konuda Odak bir çalışma yaptı ama olmamıştı diye biliyorum.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
bu arada yorum yapan arkadaşlara cok teşekkürler AFL tabiki faydalı birşey burda amaç edition donanımlı araç sahiplerine farlarını bixenon yapmaya çalışanlara yardım amaçlı açılmış bir konudur sizin aracınız cosmo olabilir olan var olmayan var iğneleyici laflardan sakınalım herkesin bütçesi ayrı sizin 1.6 cosmonuz olabilir ama bazılarının 2.0 cdti ları var
Orjinal yazı sahibi: uzman
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Hepimizin insigniası var kiminin küçük kiminin büyük fark etmez deselerde fark eder ama sonuçta hepimizin insigniası var yaşasın insignia kardeşliği
Kesinlikle öyle. Bunlar işin eğlencesi, birazda gülelim,ama yinede büyük iyidir.
Bu büyük ŞİRDANIN büyğü değil dir umarım )
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
bana insignia nın arka cam genişliği lazım arkadaşlar benim aracım gelmediğinden ölçü alamadım.uzaktan kumandalı arka cam perdesi buldum da buick regal uyarmı acaba bizimkisine
2011 beyaz insignia 2.0 130 hp edition elegance+sunroof+cyclone
Yorum