Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia edition sahiplerine müjde!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: insignia edition sahiplerine müjde!!!!

Üstadlar AFL tam anlamıyla uyum gösteriyormu insignia da yoksa sadece xenon far olarakmı kullanıyoruz?
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

afl çalışmıyor sadece xenon ve ledler yanıyor,sahibindende çifti 800e var ilgilenenlere duyurulur
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
        afl çalışmıyor sadece xenon ve ledler yanıyor,sahibindende çifti 800e var ilgilenenlere duyurulur
        Ne gerek var elektronik aksam garantiden çıkıcak bu bildiğin AFL sistemi çalışmadan doğan görünümlü şahin olayına dönücek.....
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Afl uygulanabilirliği hakkında, bu konularda bence uzman olan, sonradan yapılamaz denen herşeyi aracına tek tek uygulayan Şükrü abiye göre insignia ve astra j'ler eski usul tech2'den daha karmaşık bir yapı ile programlanıyormuş. Opel TIS ile mdi denen cihaz ile online aktifleştirme sistemi kullanılıyormuş. Eğer aracın şase nosuna göre sistemi aktifleştirmede problem çıkmaz ise AFL far uygulamak mümkün. Dediğim gibi bu aktifleştirme sisteminin öğrenilmesi gerek. Sorun yoksa sadece parça temini ve montaj yapacak servis bulmak kalıyor geriye. Çıkma far + yaklaşık 2000TL bu durumu çözer.
          2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
          2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

AFL nin görüntüsü bile yeter
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

sonuç ne oldu afl çalıştımı acaba.bayadır konu ile ilgilenen olmamış belki canlanır açıkcası ben yaptıracağımdan değil ama merak ettim gerçekten çalışıp çalışmadığını.bana kalırsa araç alındığı zaman nasılsa öyle kalmalı sonradan ilave birtek navi olabilir gerisi hep sıkıntı yaratıyor.
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bana bilgi verebilirmisiniz 2011 2.0 aldım elegance aldım bilerek opc icin ancak servis xenonlara cok fazla fiyat dedı sanayide fln yaptırınca beyinden dolayı fln olmuo dediler ucuz bi fiyata bulma imkanımız varmı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Aziz kardeş sabırsızlıkla haber bekliyorum.Eğer yapamazsak 43.000 tl verip 2.el bir cosmo alıcaz artık. baksana afl siz olunca, olmuyormuş.....
                  40 bine cosmo bulunur abi sorun yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34NJZ60
                    bana bilgi verebilirmisiniz 2011 2.0 aldım elegance aldım bilerek opc icin ancak servis xenonlara cok fazla fiyat dedı sanayide fln yaptırınca beyinden dolayı fln olmuo dediler ucuz bi fiyata bulma imkanımız varmı
                    öncelikle aşağıdaki linkten kendinizi tanıtmalısınız;
                    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                    InsigniaTEAM

Yorum

şimdi benim edit. mopdelini bu mercekli modeli taksak alfa sorun degil zenon lar falan calisrimi
                      Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

İşleniyor...
                      X