yok günahlarını almayım, 20-25'i ben attım, çevreyoluna çıkıp 190 görüp aynı yoldan geri gelmek epey sürmüştür
test aracı olması imkansız, Çorum'da test aracı olmazki gelen test aracı bayide bir köşeye çekilir, plakalar bagaja atılır. müşteri test aracı isterse yok denir. 3-6 ay sonra o araç sıfır km olarak birkaç bin tl indirimle satılır.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Benimkide 12 km.de idi.Önce korktum nedir bu diye..Sonra başka araçların da 7 ila 15 km.arasında teslim edildiklerini görünce biraz yatıştım.Belki de akşamları bayi müdürü filan evine gitmek için bile kullanmış olabilir.Görmeden bişey söylemek doğru olmaz tabii, günahlarını almayalım ama olabilir mi diye düşününce, burası Türkiye elbette olabilir diyoruz..
Astra J Cosmo 1.4 Turbo Teknik Gri CD500 2011 Model
burda bayi bi yerde tanıtım standı falan açtığında, mesela İnsignia ilk geldiğinde 2.0 CDTI Cosmo vardı bayide, onu şenlik zamanı kampüse getirmişlerdi, bayiden kampüste 15-16 km.. sonra hatta stant bittiğinde araçları satıştaki arkadaşımla birlikte bayiye götürmüştük.. o aracın km.si en az bi 40 km vardır.. bu gibi durumlarda olabiliyor..
ilk gelen Insignia'lar hep 2.0 CDTI Cosmo'ydu, o araçlar sıfır satılmadı diye biliyorum. mesela Çorum'daki hala bayide, kendileri kullanıyorlar tanıtım için her bayiye dağıtılmıştı o araç
Adana da Opel bayisinin birinin sahibi bir bayanda da 160 lık cosmo varmış. Babam Insignia düşünürken satacaktı bize 2. el 65.000 tl ye daha 20-30 bin km de falan.
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum