Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam Filmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Cam Filmi

ziebert hariç heryer söküyor ama..opelde de yaptırsam orasıda söküyormuş..ziebarta'da pek güvenmiyorum..kapı kolları neysede fitil çok önemli yani
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

sonax sökmeden yapıyor....

Yorum

fitiller peki ?

Yorum

şimdi kapı içlerini söküp mü takmak mantıklı sökmeden takmak mı nasıl yapcaz kafam karıştı benim de

Yorum

eğer kapı içleri sökülürse doğla olarak fittilerde çıkartılıyor..ve fittiler özelliğini kaybediyor..bu sebeple 100 km ve + hızlarda içeri rüzgar sesi giriyor..bu durumda insanı çok rahatsız ediyor..Sonuçta 65 bin tl'Lik bir araca biniyorum..ve fitilleri değiştirmek inanı çok ama çok pahalı.

Yorum

sökülmeden takıldıgında da ilerde kesilen yerlerden kalkma olmaz mı?

Yorum

tam olarak fitillerin bitiminden kesilmediği için camı açıp kapadıkça bi sorun olmaz

Yorum

ayrıca bazı servislerde kapılar sökülmedende film yapıolar...

Yorum

Hasan bey kapıların sökülmesinden çok fitiller önemli..fittiler sökülmüyorsa bir sorun yok..çünkü rüzgar sesini kesen fittiler

Yorum

Sökülmüyor yahu birşey fitilerde dahik. dışardan kesiyorlar ölçüsüne göre sonra ıc tarafı suyla ıslatıyorlar ufak kredı kartı gıbı bır aparatla ıcındekı suyu ıttırerek cama yapıstırıyorlar. Açılma yırtılma çizilme vs hıcbırsey olmadı ben 4 sene kullandım.
                      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Siz nerede yaptırdınız hangi marka yani

Yorum

Ben konyada mevlana oto camda yaptırdım. O kadar pahalı bırsey degıl bu fılm fazla verıpde kazıklanmayın derım max 250 verılır bana göre
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

mrb.bende filmi gedizlerde çektirdim.2 numara çok koyu değil ama çok memunum iyikide koyu yaptırmamışım koyu film çok yapay duruyor bence.işçilk çok iyi fakat fiyat yüksek ama en azından rezistas garantide.ben premium paket aldım,700 lira verdim.film + boya koruma ama hediye olarakta kartel koruma aldım.boya korumaları 5 para etmez.sadece cila yapıyorlar,kil +glaze yok.benım arabayı yıkatırken yıkamacı bunda mum war dedi aradım özür dilediler musait zamanda getiri tekrar cilalıyalım dediler.bence filmin yanında kartel koruma yı hediye isteyin boylece fılm 300 e gelir.normal.avcılar lumarın dısburutorude 300 istiyor,boşuna yorulmazsınız.kadıkoydekı yerıde bılıyorum,üçler oto cam.çok kalitedir.bundan oce 2 arabamı orada yaptırdım hiç sorun yaşamadım.acıbdem de oturuyorum istersenız benım arabaya bakabılırsınız canlı canlı.ayrıca foto kısımında resimlerim mewcut.34 sml 98.gedizlerde şef ahmet bey war çok iyi bir insan o yardımcı olur. selamlar..

Yorum

Yazı için teşekkür ediyorum..Cosmo araç aldığım için karter ve boya korumayı hediye ettiler..Film içinde 3mm olanı yani en açığın bir koyusunu önerdiler.Aslında aracınızı görsem hiç fena olmazdı , resimlerinizede bakıyorum şimdi.Salı günü aracımı teslim alıyorum ve hemen film yaptırmak istiyorum.Gedizler çok pahalı söyledi.Hani filmin maliyeti 10 TL'yi ( abarta abarta söylüyorum ) geçmez.Poliste de bir sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkcası malum gençlere çok takıyorlar

Yorum

Resimlerinze baktım.Cam filminin koyuluğunu siz mi seçtiniz..2 numara derken kafam karıştı şimdi açık bile durmuş..en açığın bir koyusu mu yoksa en açığın 2 koyusu mu

Yorum

İşleniyor...
                                X