Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cam Filmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Cam Filmi

Arkadaşlar biliyorsunuz aracımı bugün teslim alacaktım fakat plaka işlemleri yüzünden salıya sarktı..

aracım beyaz cosmo full + full

aracımı gedizlerden alacağım ve cam filmi çektirecektim..

fiyat olarak 500 tl dediler ve film markası Llumar.Başta en açığını çekelim dediler yani 5mm olsun dediler..ben çok açık kalır dedim.Sonra 3mm yapalım iyidir dediler ve yapılmış beyaz içi bej bir araca baktım fakat çok açık duruyordu.( oradaki görevli gece gözükmez dedi )

daha sonra kadiköyde glass cam var belki bilenler bilir.Kadiköy köprüsünü geçince solda.Orada da Llumar cam filmi çekiyorlar.( lüx araçlar geliyor , lamborginiden tutun mercedes s500'e kadar )..

Kadiköydeki adam bana 300 TL fiyat verdi.Ve cam filmi için 3 mm istiyorum dediğimde "abi ozaman hiç çektirme zaten içi bej çk açık kalır değmez" dedi. 2 mm önerdi.

Şimdi ben aracımı fabrikada mı filmlettiriyim ? sonuç olarak kapı kolları vs sökülecek her gün opel kaplayan adamlar daha iyi mii bilir...

yoksa kadiköydeki her gün lüx araçlarını emanet eden adamın yerinde mi film çektireyim..

çok kafam karıştı
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Ynt: Cam Filmi

1.si film için 500 pahalı bence. hergün Opel kaplayan derken Opel çalışanlarının tek artısı montaj/demontajda nerede ne yapacaklarını biliyor olmaları (ki birçoğu da bilmiyor, deneme yanılmayla öğrenen eleman çok) tabiki asıl işi film olan yere yaptırmak daha iyi
    InsigniaTEAM

Yorum

sanırım 300'e dışarıda çektirmek daha mantıklı

Yorum

dikiz ve sol ayna kendiliginden karariyor geceleri isikgeldiginde. bu konuda forumda yazisma olmustu. cam filmi ustune binice disarisi aynadan gorunmez olmasin dikkat.

Yorum

arkadaşım bende gedizlerden aldım ve onlara yaptırdım çok pişmanım hem çok pahalı oldu hemde istediğim koyulukta olmadı sakın onlara yaptırma zaten filmi yapan adam lumarın elemanı opelciler değil. ben hata yaptım sen yapma benden söylemesi
          2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

kaç numara yaptılar acaba ?? birde musait olduğunda bana 1-2 resim çekip yollayabilirmisin..

adamlar 5mm yani en açığını yapıcaklardı..ciddi anlamda film var mı yok mu belli olmuyor

35mm dedim..çok koyu dediler poliste sıkıntı yaşarsın dediler.

Dikiz aynası konusunuda forumdan bir araştırıyım

Yorum

Yorum

beni araç 2 numara cam filmi mevcut, akşam üzeri oldugundan gözünüze biraz koyu gelebilir, aracımın içide siyah döşeme, bence 2 numara gayet iyidir, 1 numara çok açık kalır, bu arada artık çoğu firma kapıları sökmeden cam filmini uygulamakta....

Yorum

Dereceler firmalara göre değişiyor aslında hasan bey... mesela lumar 1 numarası en koyu , 2 numarası tavsiye edilen , 3 numarası akşam kararan sabah içi biraz daha fazla gözüken , 4 numara çok açık olan olarak sıralanıyor.

Ziebart ve Llumar dahi hepsi söküyor kapı kollarını ( iç taraftan ) bana hep öylesi denk geldi.

Aracınız çok güzel gözüküyor ( Allah nazarlardan saklasın ) filmi nerede hangi markaya ve kaça yaptırdınız acaba

Yorum

amin, teşekkür ederim, cam filmini yenibosna tarafında yaptırdım, markası suntek fiyatı 150 lira ama tavsiye etmem, çok çiziliyor.... yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat sezgin
                      dikiz ve sol ayna kendiliginden karariyor geceleri isikgeldiginde. bu konuda forumda yazisma olmustu. cam filmi ustune binice disarisi aynadan gorunmez olmasin dikkat.
                      Buna katılıyorum bence film yaptırmak hele insignia'ya hiç yakışmıyor

Yorum

Cam filmi hangi araba olursa olsun benim için olmazsa olmazımdır koyu açık fark etmez..hem güvenlik nedeni ile hemde görünüş açışısından inanılmaz bir hava katıyor

Yorum

300 lırada pahalı geldı bana ya nedense. 200 lıraya yaptırdık bız konyada , hiç oyle kapı sökme işlemi vs de olmadı . dıştan ölçüyü alır içeri suyla yapıstırır
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Arkadaşlar bu film çekilirken kapı kolları ile birlikte silikonlarıda sökülüyor..Kapı cam arası silikonlar..bunlar daha sonradan 120-130 km hızlarda rüzgar sesini içeri iletiyor mu acaba..bu sorun benim şuank astramda çok var..2 defa film çekildi fitiller özelliğini kaybetmiş..servis öyle demişti

Yorum

bence cam filmi yaptırıken kapıları söktürmemekte fayda var....

Yorum

İşleniyor...
                              X