Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 1.6T cosmo düz kaç para

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2010 1.6T cosmo düz kaç para

Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
    Orjinal yazı sahibi: corail
    kesinlikle benim de son opelim bu..
    satmaktan vaz geçmiştim ki şimdi tekrardan hiddetle satma hislerim depreşti..
    Stoploss olma konusunda söylediklerim espiri değildi cool
    bir daha da ne kendim alırım opel ne de çevreme aldırtırım..
    bu arada çorba içmeye nereye gidiyoruz? geçen bostanlı doyuran'a gittim akşam kelle paça için 9,00 TL ödedim yuh dedim..
    kelle paça 9,00 TL / amiral gemisi hem de cosmo 43.000 TL
    tüm dünyada emtia fiyatları tavanlarda geziyor,dünya enflasyon riskine karşı ekonomi soğutmaya yönelik önlemler almaya uğraşıyor..
    herşeyin fiyatı yükseliyor ammaaa;
    sadece insignia hariç
    bu yıl da pinpon topu yerine insignia fiyatlarını endeks alırlar artık büyüklerimiz enflasyon tesbiti için haha
    Saat geç olmasa çorba ısmarlayabilirdim. Doyuran, Denizbostanlı beverly hills semtinin eski ve kazık çorbacısıdır..Bir kaç tane kaliteli çorbacı vardı..İsmet Usta gibi..üstelik bunlardan kat kat temizdi..hepsi kapandı..kiralara dayanamadılar sanırım..

Aha! kaçırmışım..expertiz var..helalinden 40 veririm..maksat kapıda çift insignia olsun muhaha
    40' asatarsan bende seninkini alayım. Hanıma araba kullanmayı öğretirim birinde)
    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ilanımda istediğim fiyat 57.900 TL
      en yüksek teklif biniciden 56.000 TL olarak geldi..
      55.000 TL ye de teklif geliyor.. arada küstah tipler de var marea ile takas düşünüp 50.000 TL ye sayabileceklerini söyleyen.. ya da hemen nakit 50.000 vereyim diyen hayırsever vatandaşlar da çıkıyor
      peki diğer markada durum nasıl?
      2011 golf 1.4 tsi trendline metalik renk şu an 42.500 TL ye alındı ( arkadaşım eşine aldı )
      bu aracı 3 ay sonra 40.000 - 41.000 TL gibi bir rakama satabilir şayet araç o vakitte hatasız boyasız ve 3.000 km gibi bir km de olursa..
      passat da da değer kaybı insignia gibi değil.. 1 yaşını doldurmamış 3.000 km de sıfır ayarındaki araçlar için yok öyle 7.000 - 8.000 TL kayıplar passat için..
      İyi tahmin etmişim demek ki
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

doyuran
        one minute,daha da gelmem doyuran'a ihihi
        kırçiçeği de işimizi görür hem daha lüks hem de fiyatları da daha makul,karşısındaki köfteci remzi de olur.. ya da gidelin alsancak'a? topçu,ismet usta? çorbacı sebo?
        bornova'da benim evime yakın lezistan ( eski altınkepçe ) de iyidir..
        tabi bu saatte mümkün değil malesef..
        neyse mezata geri dönelim;
        veee müzayedeyi noktalıyorum,
        aracımı 40.000 TL ye izmir'den Tayfun Bey'e veriyorum.. muhaha
        satıyorum,satıyorum,saaaatttttıımmmm obaa

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

oo 40 a amma çok taliplisi çıktı aracın?
          ben hazırlıklara başlayayım en iyisi piyasa kızışıyor wsh2 oleyy

Yorum

doyuran
            one minute,daha da gelmem doyuran'a ihihi
            kırçiçeği de işimizi görür hem daha lüks hem de fiyatları da daha makul,karşısındaki köfteci remzi de olur.. ya da gidelin alsancak'a? topçu,ismet usta? çorbacı sebo?
            bornova'da benim evime yakın lezistan ( eski altınkepçe ) de iyidir..
            tabi bu saatte mümkün değil malesef..
            neyse mezata geri dönelim;
            veee müzayedeyi noktalıyorum,
            aracımı 40.000 TL ye izmir'den Tayfun Bey'e veriyorum.. muhaha
            satıyorum,satıyorum,saaaatttttıımmmm obaa
            Arkadaş bu kadar reklamdan sonra bana bir yemek borçlusun İzmir'e geldiğimde borcunu ödersin artık... Geçen sene İzmir'de ikamet ediyordum. Bornova'da nasıl özledim bilemezsin. Hele buralardan sonra... Gözlerim yaşardı...

Yorum

40.100 TL !
              bak abi onlar 40 bin demiş yine ben insaflı davranıyorum hadi 100 lira daha çıkayım, aracının albenisi çok yüksek çok beğendim aracını maşallah tertemiz ))
              param peşin abi, anlaşırsak yarın İzmir deyim işlemlere başlayalım devrini alıp gideyim wsh2

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

senin canın sağolsun murat cım..
                @ZEK74US
                her zaman beklerim,yemekler benden

Yorum

senin canın sağolsun murat cım..
                  @ZEK74US
                  her zaman beklerim,yemekler benden
                  Adım kadir mert memnun oldum Koray herhalde isim. Gelmeyi çok isterim tanışırız hem ama şu an çok mümkün değil. Mardin'deyim de

Yorum

Insignia nın 2. eldeki değer kaybında Opel Tr. nin sonu olmayan kampanyalarının yanında piyasada araca yapıştırılan "anormal benzin yakıyor" yapıştırmasınında etkili olduğunu düşünüyorum. Daha önce bahsetmiştim , ben yakın çevreme benzinli insignia alıcam dediğimde herkesten aynı klasik cevabı almıştım...Bunun yanında benzinli ve 180 bg D sınıfı bir araç aldığının farkında olmayan bilinçsiz kullanıcıların panik satışlarıda fiyatların aşağılara çekilmesinde etkili oldu...Yakın zamanda 2. el araç almış ve piyasayı ciddi anlamda araştırmış biri olarakta 2010 model temiz standart 1.6t cosmo için 50.000 tl fiyatı birkaç kez bulduğumu üzülerek söylemek isterim...Özellikle aralık ayında 56.000 tl ye kadar düşen sıfır 1.6t cosmo fiyatları 2010 model fiyatlarının 50.000 tl ye kadar gerilemesine neden oldu...2. elde düşüş çabuk olur ama toparlması o kadar kolay olmaz , bakalım son zamlardan sonra durum nasıl değişecek...Araçlarını sıfır alan arkadaşlara sabır dilemekten başka birşey diyemiyorum.
                    2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

İşleniyor...
                    X