Herkese merhaba 2010 1.6T cosmo extrası yok kaça alsam iyidir. Bir arkadaşla pazarlık aşamasındayımda cevaplarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 1.6T cosmo düz kaç para
Collapse
X
-
Ynt: 2010 1.6T cosmo düz kaç para
ya 2010 Cosmo 48 bin olur mu.. Allah aşına bir ibişey desin ya ya 2010 Edition llar bile o fiyattan başlıyo en kötü.. harbiden biz araçlarımızı yakalım daha iyi anlaşıldı. bu araçların II. eli, sıfır fiyatları 90 bine de çıksa yine adam olmaz maad
Murat abi sen o fiyata bulduysan HİÇ kaçırma abi bence, rakam çok çok çok iyi harbiden.. hayırlısı olsun abi
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
benim ön panjur mat teflon kaplama, maliyeti 30 lira, orjınalıne zarar vermeden yapılıyor, şuan söktüm zaten, sökmemim nedeni ise kişisel; yıllar önce 2006 comfort passatım vardı, ön panjuru nıkelajsız idi, 400 lira masraf edip hıghline panjuru taktırdım ( nıkelajlı panjur) geçenlerde aklıma geldi, yıllar önce passatta nıkelaj yok diye para harcayp nıkelaj yaptırdım, şimdi ise nıkelaj olan on panjuru yine para harcayıp düz panjur yaptırdım, diye kendi kendime kızıp eski halıne geri getirdim....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattya 2010 Cosmo 48 bin olur mu.. Allah aşına bir ibişey desin ya ya 2010 Edition llar bile o fiyattan başlıyo en kötü.. harbiden biz araçlarımızı yakalım daha iyi anlaşıldı. bu araçların II. eli, sıfır fiyatları 90 bine de çıksa yine adam olmaz maad
Murat abi sen o fiyata bulduysan HİÇ kaçırma abi bence, rakam çok çok çok iyi harbiden.. hayırlısı olsun abi
ya nolcaktı muratım, ben aracımı temmuzda 56000 e aldım, 2010 model standart cosmo, şimdi satıyorum desem en iyi 50000eder, 6000 lik zararda gayet normal derim, sorun 0km araçlarını bu kadar düşük fiyatlara satılması, o zamanlar inceliyordum 2.el fiyatlarını ben aracımı 0 km olarak, fakat 2.el fiyatına aldım, yani 10000-20000 kmdeki 2.el insignialar o dönemde 55000 liradan başlıyordu....
Yorum
-
... daha nicesi, en üstteki Cosmo alttakiler Edition ve çoğunluk 2009 koydum.. 2010 Cosmo 48 bin ama 2009 Edition da 46-50 bin arası değişiyor. bu ne demek? 2009 Edition = 2010 Cosmo
harbiden yaksak daha iyi araçları dknow hani tarih derslerinde bişey vardı, sizin padişahınız bizim sadrazamımıza eş değer diye bu da onun gibi bişey çok saçma bi piyasa. yemin ederim şimdi çok rahatsız oldum bu durumdan. çok sevdiğim aracımdanda Opel dende fena soğuyorum bunları, bu yazılanları görünce maad
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum