Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 1.6T cosmo düz kaç para

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2010 1.6T cosmo düz kaç para

sıfır fiyatları yükselirken II. elin hala böyle olması, hatta bu gördüğüm eN kötü manzara maad ki bu birazda bizim elimizde, yani araçlarımızın değerlerini yükseltmek.. ama görünen o ki mümkün değil buda.
    biliyosunuz, bende aracımı satıyorum, bu kez tam hayalimdeki İnsignia yı almak için.. ama artık alabilmek için diyorum malesef :/
    o halde bende 2000 km deki aracıma 30 bin lira peşin istiyorum varmı alan? muhaha yazık ya. valla yazık.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Arkadaşlar benim araba gümüş gri 1.6 T 180HP navigasyon sistemi var. Geçen gün bir oto galerisi 55.000 nakit verdi. Benim araçta 2010 model 2700 km. de. Vermedim aracı. ne istiyorsun dedi. 58.000 dedim cevap bekliyorum. O fiyata araba buluyorsanız ve temizse kaçırmayın.
      İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

iyi fiyat vermiş....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          iyi fiyat vermiş....
          Benim araca mı iyi fiyat vermiş?
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
            iyi fiyat vermiş....
            Benim araca mı iyi fiyat vermiş?
            Arkadaşlar ,

Piyasayı belirleyen bu piyasayı kullanan talep sahipleridir.Siz (biz) aracınızı o fiyatlara satarsanız , bir yafta gibi piyasadaki diğer araçlara da yapışır.Piyasada ki fiyatları belirlemek sizin elinizde.Niye ucuza satıyorsunuz ki Daha dün aldığınız full donanımlı araçlarınızı...??
            2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sabah
              Arkadaşlar ,

Piyasayı belirleyen bu piyasayı kullanan talep sahipleridir.Siz (biz) aracınızı o fiyatlara satarsanız , bir yafta gibi piyasadaki diğer araçlara da yapışır.Piyasada ki fiyatları belirlemek sizin elinizde.Niye ucuza satıyorsunuz ki Daha dün aldığınız full donanımlı araçlarınızı...??
              +1

Yorum

araçta kaza boya değişen yok ise 48000-50000 civarı piyasası var.....
                ya nolcaktı muratım, ben aracımı temmuzda 56000 e aldım, 2010 model standart cosmo, şimdi satıyorum desem en iyi 50000eder, 6000 lik zararda gayet normal derim, sorun 0km araçlarını bu kadar düşük fiyatlara satılması, o zamanlar inceliyordum 2.el fiyatlarını ben aracımı 0 km olarak, fakat 2.el fiyatına aldım, yani 10000-20000 kmdeki 2.el insignialar o dönemde 55000 liradan başlıyordu....
                abi bi yanlışlık var bu işte sen aracını 57 bine aldın, tamam güzel, çok iyi fiyat gerçekten.. ama sen fiyatlar düşükken aldın kampanyalar varken aldın.. senin az da olsa karın da var bu işte.. değer kazandı aracın. çünkü zamlandı artık araçlar.. şu an standart Cosmo nun liste fiyatı 64.552 TL.. geçen ay 63.652 TL ydi ve yine sen bi bilgi vermiştin abi hatırlıyosan, güncel fiyatları, standart Cosmo 59.750 ye kadar veren bayiler var demiştin.. şu an ise yaklaşık 1000 TL daha zam geldi ve kurlarda yüksek.. belki şimdi 2011 sıfır Cosmo lar 61 bine falan verilecek.. e sıfır yükseliyosa neden II. el düşsün ki? sen senin araca göre fyat düşünüyosun bence.. senin aracın şu an 48 binmi? şu an piyasadaki tüm 2010 standart Cosmo lar 48 binmi? o zaman 2011 Cosmo ların ikinci eli ne kadar? ) bence bi yanlışlık var.. lütfen araçlarınızın değerinin altında satılmasına fırsat vermeyin.. 48 bin çok komik bi rakam ya ))
                şu an 2009 Editionlara bile adamlar o fiyatı istiyo sahibinden.com a bakın? 2010 Cosmo nun fiyatı 53-54 binin altında olması çok saçma.. en kötü 52-53 bin olması lazım 48 bin olur mu hiç ya aracın sıfır fiyatı arttıkça II. eli de değer kazanır az da olsa.. sıfırı artarken II. eli de düşmeye devam ederse o zaman ne sıfır araç alır kimse ne de II. el piyasası olur.. herkes ucuz diye temiz II. el arayışına yönelir. fffffffff... soğudum. valla fena soğudum. çok moralim bozuldu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  araçta kaza boya değişen yok ise 48000-50000 civarı piyasası var.....
                  ya nolcaktı muratım, ben aracımı temmuzda 56000 e aldım, 2010 model standart cosmo, şimdi satıyorum desem en iyi 50000eder, 6000 lik zararda gayet normal derim, sorun 0km araçlarını bu kadar düşük fiyatlara satılması, o zamanlar inceliyordum 2.el fiyatlarını ben aracımı 0 km olarak, fakat 2.el fiyatına aldım, yani 10000-20000 kmdeki 2.el insignialar o dönemde 55000 liradan başlıyordu....
                  abi bi yanlışlık var bu işte sen aracını 57 bine aldın, tamam güzel, çok iyi fiyat gerçekten.. ama sen fiyatlar düşükken aldın kampanyalar varken aldın.. senin az da olsa karın da var bu işte.. değer kazandı aracın. çünkü zamlandı artık araçlar.. şu an standart Cosmo nun liste fiyatı 64.552 TL.. geçen ay 63.652 TL ydi ve yine sen bi bilgi vermiştin abi hatırlıyosan, güncel fiyatları, standart Cosmo 59.750 ye kadar veren bayiler var demiştin.. şu an ise yaklaşık 1000 TL daha zam geldi ve kurlarda yüksek.. belki şimdi 2011 sıfır Cosmo lar 61 bine falan verilecek.. e sıfır yükseliyosa neden II. el düşsün ki? sen senin araca göre fyat düşünüyosun bence.. senin aracın şu an 48 binmi? şu an piyasadaki tüm 2010 standart Cosmo lar 48 binmi? o zaman 2011 Cosmo ların ikinci eli ne kadar? ) bence bi yanlışlık var.. lütfen araçlarınızın değerinin altında satılmasına fırsat vermeyin.. 48 bin çok komik bi rakam ya ))
                  şu an 2009 Editionlara bile adamlar o fiyatı istiyo sahibinden.com a bakın? 2010 Cosmo nun fiyatı 53-54 binin altında olması çok saçma.. en kötü 52-53 bin olması lazım 48 bin olur mu hiç ya aracın sıfır fiyatı arttıkça II. eli de değer kazanır az da olsa.. sıfırı artarken II. eli de düşmeye devam ederse o zaman ne sıfır araç alır kimse ne de II. el piyasası olur.. herkes ucuz diye temiz II. el arayışına yönelir. fffffffff... soğudum. valla fena soğudum. çok moralim bozuldu.
                  Tüm doğruları söylemişsin...
                  2011InsigniaSportsTourerCosmoFlexrideOPC20"

Yorum

birde bu ilana bakın.
                    ben 2009 da ötv indirimi ile edition+elegance aracımı 52.000 tl ye aldım. Şimdiki duruma bakın. Herhalde benim araç 41-42 eder şimdi. Adam aracı 48.000 TL ye bıraktı takasa girecektik, takastan vazgeçti ama bişeyler ayarlayıp alıcam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx

birde bu ilana bakın.
                      ben 2009 da ötv indirimi ile edition+elegance aracımı 52.000 tl ye aldım. Şimdiki duruma bakın. Herhalde benim araç 41-42 eder şimdi. Adam aracı 48.000 TL ye bıraktı takasa girecektik, takastan vazgeçti ama bişeyler ayarlayıp alıcam.
                      ötv indirimi demişken o dönemde Insignia alıp sıfırından pahalıya 2.el ilanı verip enayi arayanlar şimdi bu fiyatları görse kalpten giderler heralde

bu ilandaki araç tanıdık geldi bana, aracın bulunduğu ortamın fotoğraflarını dh'de görmüştüm sanki, isim olarak donanımhaber'den hatırlayan varmı?
                      InsigniaTEAM

Yorum

yorumsuz............

Yorum

harbidende yorumsuz abi.. bu adamlar naptığını bilmiyolar!

Yorum

Adam cosmo yazmış ama aracın özelliklerini incelerseniz cosmo olmadığını görürsünüz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
                              Adam cosmo yazmış ama aracın özelliklerini incelerseniz cosmo olmadığını görürsünüz...
                              Cosmo abi işte AFL+, jantlar, piano black...
                              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                                harbidende yorumsuz abi.. bu adamlar naptığını bilmiyolar!
                                Arkadaşlar bu sahibinden.com sitesindeki ilanlara çok takılmayın. Buradan bizim bir arkadaş araç buldu aynen ilanda değişen parçası yok , orjinal falan yazıyordu. Aracı getirdiler; araç takla atmıştı. Yine çok uygun fiyata bir laguna bulmuştuk. Benim enişte renault servisi aracı oraya götürdük. Sol ön kapı boyanmış dedi. kapıyı söktük mermi delikleri vardı. Aracı almaktan vazgeçtik. Bu gibi sitelerden insanların araçlarını neden bu kadar ucuza sattığını bilemezsiniz. Onun için aracı görmeden orada yazan rakamlara göre fikir sahibi olmayın derim...

Yorum

İşleniyor...
                                X