Herkese iyi akşamlar bugün itibariyle ataköy opel'den aracımı sipariş verdim.Aracım 1.6 turbo cosmo beyaz dvd 800 navigasyon,flexride,sunroof ve 19inç jant... obaa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ARACIMI BUGÜN İTİBARİYLE SİPARİŞ VERDİM...:)
Collapse
X
-
Ynt: ARACIMI BUGÜN İTİBARİYLE SİPARİŞ VERDİM...
Saol Murat abi istediğim donanımlara sahip oldum..Abi fiyat daha belli değil ama filo indirimi bide saolsun bayi tanıdığımzdı.. 65.000 veya 66.500 arası bekleniyo araç 2 ay sonra geleceği için..<1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan53Saol Murat abi istediğim donanımlara sahip oldum..Abi fiyat daha belli değil ama filo indirimi bide saolsun bayi tanıdığımzdı.. 65.000 veya 66.500 arası bekleniyo araç 2 ay sonra geleceği için..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hakan53Abi suratımı asma nedenim 2 ayda gelmesi canımı çok sıkıyo.. 2 ay nasıl beklicem bilmiyorumm..
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Nedemek fatih abi ne garipliği abi daha tanışma fırsatımız olmadı seninle zaten senin aracından ilham alarak verdim aracımı sipariş yok abi tanımıyorum....<1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>
Yorum
-
fiyat süper ya bi ton şey ekletmişin çok iyi bence) ama nie uzun bu kadar teslimat araç dolu ya bayilerde???2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
Yorum