Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracı sıfır alırken app plaka ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracı sıfır alırken app plaka ?

sıkıntı yaşamak istemiyorsanız 1 numara yaptırmakta fayda var, benimkiler 2 numara daha çeviren olmadı ama çevirdiklerinde sorun olabilir...

Yorum

1 numara çok açık kalıyor sankii..astra aracımda bir ara ön 2 yanlar 3 olmak üzere film vardı..1 sene gezdim o şekilde..sonra radara yakalandım avanta yedirmedim ( ki hiç vermem yaz cezayı derim )

2 numara normal olur diye düşünüyorum yanlara..öne çektirmem.aracın içi bej olduğu için çok açık kalır diye düşünüyorum 1
      Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

doğru aracınızın içi bej oldugu için 1 numara açık kalır, 2 numara daha uygun olur...

Yorum

Arka camlara 2 ön camlara 1 çektirin bence

Yorum

ön cama film yaptırmadığı için ön yan camlar çok açık kalır o şekilde bence

Yorum

evet çok açık kalır..aracın içi siyah olsaydı hiç düşünmeden 1 çekerdim..ön ile arka ton farkı olunca birde önden gelen güneş var sanki arkalara başka öne başka marka film çektirmişim gibi durur..en azından öyle tahmin ediorm..aslında şu arkaya birisi perde koymuş onu ben canlı gördüm film gibi gözüküyordu..resistanslar zarar görmesin diye öle bişey mi yapsam dedim onda bile ton farkı olur sanırım
              Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Dikiz aynasının bulunduğu camdan değil ön iki camdan bahsettim galiba yanlış anlaşılma oldu Ben ön iki cama 1 numara,arka 3 cama 2 numara çektirdim çok hoş oldu araçta beyaz zaten.
                App işini de reklamcıya 10 lira verdim şekil bişey yaptı saolsun.1 yıl dökülmez diyo ya bakalım dökülürse bi daha

Yorum

tahmıniniz doğru, benım arac içi siyah, camlar 2 numara, gunduz ön camda film olmadıgı için, yan camlar arasında ton farkı oluyor, sanhi yan önler 1 numara, arkalar 2 numara gibi oluyor, çünkü ön camdan içeri günes yada aydınlık alıyor, bu aydınlıgı arka camda film oldugu için arkadan alamayınca ton farkı oluşuyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ali_41
                    Darxoul selamlar bende gedizlerden aldım arabayı bende o zaman alırken söledim app plaka, pek uğraşmak istemiyolar yok yasak yok muameleci vs... sonuç gebzede 100 tl verdim yaptırdım
                    nerede yaptırdın ve çift mühür mü var abi? ben arada sırada Gebze'ye geliyorum, Çorum plakaya mühür basarlarsa bende yaptırırım
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                      birisi 130 birisi 235 kafam çok karıştı

bizim burada da var bir tane muameleci oda 150ye trafikten hallederim dedi
                      bu arada sahibindendeki ilanda çift mühür için 200TL demişler, 135 TL olan sadece cemiyet mühürünü kapsıyor
                      InsigniaTEAM

Yorum

yazıktır günahtır 150 200 plakaya verilirmi ya parayı sokakta kazanmıyoruz en fazla 100

Yorum

mert bi plaka için 5000lira verenler var....

Yorum

34 AGA XX plaka 15.000 TL
                            34 AGA 61 paha biçilemez haha
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              34 AGA XX plaka 15.000 TL
                              34 AGA 61 paha biçilemez haha

benim oturdugum ilçenin plakaları bunlar, yani gaziosmanpaşa bağlı, ama bizim ilçede hiç AGA plaka görmedim, zamanında parayı bastırıp kapan kapmış, zaten 99 adet var.... ATA plaka da bizim ilçenin...

Yorum

yeni AGA plakayı geçen gün 15.000 tl'ye almışlarda oradan duydum, zaten alanda illaki orada gezecek diye birşey yokki, memleket anormal plakalarla dolu zaten Gebze'de 41'den çok 34 plaka var mesela sözde İzmit'e bağlı ilçe
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X