Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BAYİLERDE TAKAS DESTEĞİ VAR MI?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BAYİLERDE TAKAS DESTEĞİ VAR MI?

arkadaşlar

bayilerden insignia'sını, aracını takasa vererek alan var mı?

fiyatlar piyasaya göre ne durumda?

malum bir çoğumuz aracını satarak bu arabayı aldı veya alacak.

Ynt: BAYİLERDE TAKAS DESTEĞİ VAR MI?

takas olayı nasıl oluyor? benim başka marka model aracım var mesela o da aynı şekilde takasa mı girer? yoksa illa opel mi olması gerekiyor

Yorum

opel bayilerinde 2.el departmanı olan bayiler her marka aracı takasta degerlendirebilmekte, 2.el departmanıda genel olarak coğu opel bayilerinde mevcut, benim vectram vardı takasa girdik, galericiyle aynı fiyatı hatta galericiden bile fazla fiyat vermişlerdi ama kısmet yine galeriye oldu....

Yorum

Alırlar tabi takasa fakat normal galeriye göre dusuk alırlar çünkü onlarda galeiye verecek ben kendim sattım 2 milyar karım oldu
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
          Alırlar tabi takasa fakat normal galeriye göre dusuk alırlar çünkü onlarda galeiye verecek ben kendim sattım 2 milyar karım oldu
          kendileri değerlendiren, satışa çıkaran bayilerde var....

Yorum

bende takasla aldım aracımı. Megane'm vardı onunla takas ettik.
            Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

o zaman araçların değer kaybı da fazla olmaz değilmi..? yani galericiler çok ölü fiyatına almak istiyolar haliyle çok düşük fiyat veriyorlar, ama bayiler galericilerden daha uygun fiyata alıp satabilirler eğer öyleyse..
              hangi bayilerde bu uygulama mevcut paylaşırmısınız, belki uygun olursa o bayiyle takasa girebilirim o bayiden alırım yeni aracımı uygun olursa? ..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Valla bayılerınde öyle ahım şahım galerıcılerden pek farkı yok
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Galerinin 22 bin tl verdiği Corolla yı 26.500 e sattık
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                    Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09

o zaman araçların değer kaybı da fazla olmaz değilmi..? yani galericiler çok ölü fiyatına almak istiyolar haliyle çok düşük fiyat veriyorlar, ama bayiler galericilerden daha uygun fiyata alıp satabilirler eğer öyleyse..
                    hangi bayilerde bu uygulama mevcut paylaşırmısınız, belki uygun olursa o bayiyle takasa girebilirim o bayiden alırım yeni aracımı uygun olursa? ..

benim vectram vardı galerici 22000 verdi, opel 23000 verdi pazarlıksız, istanbulda odak, mar, gedizler takas yapıyor, bunlar bildiklerim...

Yorum

peki bayi ile takasa girince yine aynı bayidende 0 araç aldığımızda yeni araç için uygun fiyat verirler mi..? Yani çok zarar etmeden arada uçurum olmadan takasa girip bi kolaylık sağlarlarmı yeni araç için ..

Yorum

takas yaptıgında yeni araç için takas indirimi yada extra bi indirim yapmazlar

Yorum

Bayilere mutlaka ağız yapın..tek bir bayiye kalmayın..

bizde 2003 model vectramızı verdik takas ile..erpaş 17 verdi..başkası 15 verdi..biz 21 istedik...en son gedizler 18.500 verdi ve araçta indirim yaptılar..

bu arada bugn itibari ile bütün araçlara + 2 bin tl zam geldi..

ben 1 saat önce yeni gelen aracımı görmek için gittim fiyat listeleri değişiyordu..ne oldu falan dedim hazır kredi hesaplarına geçmemişkken indirim mi var acaba dedim..yok dedi bütün araçlara zam geldi bilginize
                          Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

valla bu iyi haber )) araçlarımızın II. el değeride artacak böyle olursa..
                            peki güncel fiyat listesi var mı..?

Yorum

1.6 cosmo turbo araca 63.620 falan yazmışlar sitede..sanırım zamlı hali bu
                              Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

İşleniyor...
                              X