Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
    Aracı gittim gördüm..19" jantlar..beyaz araç içi bej..hasta oldum şuanda..fakat bizim arka bahçede 5.30 D 270 hp araç var onda bile jantlar 18 ..bu jant konusu yakıt haricinde arabanın yürümesi konusunda ya da zorlanması konusunda beni çok endişe ediyor..benim aracımın 16 jantları var..17 yapmıştım çok büyük gelmişti ( Asta h )..onay versem mi kredinin geçmesi için..hala 18e döndürme olasılığım var

aracın seri numarasında hiç A harfi yoktu..bir sürü sayı ve harf vardı..fakat "B" harfleri mevcuttu..sanırım buda 2011 olduğunu izah ediyor..( başka bir konuda açmıştım )

zaten geçen hafta verilen aracın 2010 gelme ihtimalide sanırım hemen hemen hiç yok

içiniz rahat olsun araç 2011 dir, 2010 aracı size 2011 diye vermek yemez, hem böle bişiyi kesinlıkle yapmazlar, bence jant konusundada aracı 19 jant olark alın, biraz kullanın, beğenmezseniz, üste para bile alarak 18 e çevirirsiniz, sizinle takas etmek isteyen çok olacaktır, en başta ben

Yorum

Tamam o zaman kredi onayını veriyorum napalım artık..birde şu hillholderlardan dolayı çok balata yakan..bir kişi yine gelmişti..buna bütün opel siteleri birleşip ( Hillholder kullanıcıları ) opele direk olarak Türkçe mail atmak lazım..Onlar çevirtiyorlar ( Eminim ).adam 3400 kmde baskı balatası yanmış yürümüyor araç..D sınıfı bir araca yakışmayacak tek hareket bu sanırım..
      Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

debriaj yakma olayı hillholder ( yokusta kalkıs desteği) özelliğinden kaynaklandıgını sanmıyorum, debriaj özellikle geri viteste rampa çıkmaya çalısırken zorlanıyor, birazda üstüne gidip inat ederseniz yanmaması kaçınılmaz, o yüzden biraz dikkatli kullanmak gerek, her güzelin bi kusuru vardır

Yorum

ben bu güzele zaten çoktan aşık oldum varsın yaksın balatısını
          Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Orjinal yazı sahibi: iatros
            2000 lirayafilan gelecek sanırım . 18 lik cosmoyu kaça alırlar acaba ?
            18 lik cosmo jantımı kaça alırlar diye soruyosunuz, lastikleriyle berabermi, kullanılmişmı?
            vallahı herhalde lastıklerle beraber olur , olmazsada 19 luk lastık alırsam onlarla takasa gırerım lastıkcıyle. daha 1000 km lık jantlar
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

jantlarla beraber lastıklerınıze en fazla 1000 lira verirler....

Yorum

İşleniyor...
              X