Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

Arkadaşlar yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum..Çok hızlı geldi bütün cevaplar: )

murat bey amin..ağız tadı ile binmek kazadan beladan uzak kalmak dileği ile tekrar teşekkür ediyorum..Başta üzüldüm 19 diye ama inanın çok içim rahatladı resimde görüncede zaten fikrim direk değişti.

güneş bey evet zevkler farklılık gösterebiliyor..19 jant benim gözümede hoş gelmiyordu desem yalan olurdu sadece performans kaybı yaşarmıyım diye düşünüyordum onuda ileride chip ile hallederim diye düşünüyorum
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

tabiki ama aracınızın hiçbir performans kaybına uğrayacağını düşünmüyorum şahsen
      bu arada güle güle kullanın kazasız belasız hayırlı olsun

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
      Arkadaşlar yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum..Çok hızlı geldi bütün cevaplar: )

murat bey amin..ağız tadı ile binmek kazadan beladan uzak kalmak dileği ile tekrar teşekkür ediyorum..Başta üzüldüm 19 diye ama inanın çok içim rahatladı resimde görüncede zaten fikrim direk değişti.

güneş bey evet zevkler farklılık gösterebiliyor..19 jant benim gözümede hoş gelmiyordu desem yalan olurdu sadece performans kaybı yaşarmıyım diye düşünüyordum onuda ileride chip ile hallederim diye düşünüyorum
      Beyaz tutkudur.

Yorum

18" jant ile 19" jantı kıyaslıyoruz bu ikisi arasında performans/sertlik konusunda anormal fark olmaz.Aracınızda 16"jant olur 18-19" istersiniz tamamdır görsellik dışında her konuda haklısınız sert olur,aracı yorar ama bu bence apayrı bişey.insignianın motoruda kalıbıda 19" jantı yeterince yürütür.Boş verin bayideki bu karışıklık sizin için biçilmiş kaftan..üzülmeyin aksine sevinin artı kafanızda karışmasın çünki resimler ortada
        Gönül rahatlığıyla hayırlı uğurlu içinde de huzurlu olunsun

Yorum

performans kaybı olmayacağının canlı örneği Fatih abi
          en iyisi bayiden biraz daha indirim isteyin, 500TL'ye felan zorlayın
          InsigniaTEAM

Yorum

düşünmeye bile gerek yok... Allah'ın sevgili kulusunuz unutmayın
            F30 Sport+

Yorum

hiç kafanızı kurcalamayın 19'' iyidir... keşke banada böle karışıklık var deseydi gedizler ah ahh

Yorum

acaba bayilere gelirmi ki 19 luk jant birde 4 jant fıyatımı 1546 onu cozemedım
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                  Evet sanırım 4 üne fark olarak o kadar veriyorsunuz.
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

19" jantlar çok pahalı değil tanesi 550 tl civarında alınabiliyor ve bildiğim kadarıyla 3 jeşit jant var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ömür bey standartta cosmolarda 18 jant mevcut, fakat 1546 lira fark öderseniz arac 19 jantlı olarak geliyor, yani 18-19 jant ve lastik fiyat farkı bu.....

Yorum

OPC 20" jant ile diğer 20" jant arasında fiyat farkı var mı?
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

tabiki var, 1.6turbo cosmo donanımla beraber 20lik jant isterseniz lastkleriyle birlikte fiyati 2771 lira, opc jantın fiyatıda 4000 lira civarında diye hatırlıyorum ama sadece jant, lastıklerıyle yaklasık 6000-6500 lirayı bulabılır...

Yorum

2000 lirayafilan gelecek sanırım . 18 lik cosmoyu kaça alırlar acaba ?
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Aracı gittim gördüm..19" jantlar..beyaz araç içi bej..hasta oldum şuanda..fakat bizim arka bahçede 5.30 D 270 hp araç var onda bile jantlar 18 ..bu jant konusu yakıt haricinde arabanın yürümesi konusunda ya da zorlanması konusunda beni çok endişe ediyor..benim aracımın 16 jantları var..17 yapmıştım çok büyük gelmişti ( Asta h )..onay versem mi kredinin geçmesi için..hala 18e döndürme olasılığım var

aracın seri numarasında hiç A harfi yoktu..bir sürü sayı ve harf vardı..fakat "B" harfleri mevcuttu..sanırım buda 2011 olduğunu izah ediyor..( başka bir konuda açmıştım )

zaten geçen hafta verilen aracın 2010 gelme ihtimalide sanırım hemen hemen hiç yok
                              Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

2000 lirayafilan gelecek sanırım . 18 lik cosmoyu kaça alırlar acaba ?
                                18 lik cosmo jantımı kaça alırlar diye soruyosunuz, lastikleriyle berabermi, kullanılmişmı?

Yorum

İşleniyor...
                                X