Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

Merhaba arkadaşlar..İstanbul gedizler bayisine geçen hafta araç siparişi verdik..

Beyaz 1.6 t Cosmo navi + Sunroof.Beyaz , içi bej.

Araç 18" jantlar ile gelecekti fakat bir aksilik olmuş 19 çok kollu jantlar ile gelmiş..Yarın öğlen duruma göre faturası kesilecek.Bayi bizden normalde 1800 tl olan jant farkı için sadece 1000tl istedi..yoksa diğer araç için 15 gün daha beklersiniz ancak ozaman gelir dedi..

Şimdi ne yapmam lazım ? 1000tl'yi boş yere versem mi ?

2. sorum ise ,

19" jantlar aracın performansını çok etkiliyor mu ? yol tutuşu artıyor ama 1.5 ton olan araç iyice boğuluyor mu ?

yoksa 18 ile 19 arasında pekde bir fark yok mu diyorsunuz ?

Görüntünün güzel olduğunu biliyorum fakat 180 hp'lik turbo motorun gücünüde hissetmek istiyorum.
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Ynt: 1.6 T Cosmo 18" mi 19" mu ?

180hp araç 1" jant farkı yüzünden ne kadar boğulabilirki gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, hatta güzel bir fırsat olmuş bu bence
    InsigniaTEAM

Yorum

Anlattıgınız aynı aracı pazar gunu bayıye öylesıne ugradıgımda gördüm. 19 ınc jantlar hakıkaten cok yakısmıs arabaya. Ben değiştirmeyi düşündüm bir an bakalım bellı olmaz değiştirebilrimde
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

O araç o gün satıldı biliyorum..Benim aracım bugün gelmiş ve yarın teslim edilecek..1000 tl onların yanlış siparişi yüzünden beni rahatsız ediyor..Fakat bakalım daha güzel gözüküyor diyorsanız alınabilir..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
          Merhaba arkadaşlar..İstanbul gedizler bayisine geçen hafta araç siparişi verdik..

Beyaz 1.6 t Cosmo navi + Sunroof.Beyaz , içi bej.

Araç 18" jantlar ile gelecekti fakat bir aksilik olmuş 19 çok kollu jantlar ile gelmiş..Yarın öğlen duruma göre faturası kesilecek.Bayi bizden normalde 1800 tl olan jant farkı için sadece 1000tl istedi..yoksa diğer araç için 15 gün daha beklersiniz ancak ozaman gelir dedi..

Şimdi ne yapmam lazım ? 1000tl'yi boş yere versem mi ?

2. sorum ise ,

19" jantlar aracın performansını çok etkiliyor mu ? yol tutuşu artıyor ama 1.5 ton olan araç iyice boğuluyor mu ?

yoksa 18 ile 19 arasında pekde bir fark yok mu diyorsunuz ?

Görüntünün güzel olduğunu biliyorum fakat 180 hp'lik turbo motorun gücünüde hissetmek istiyorum.

sizin yerinizde olsan kendimi şanslı hissederdim, 19 jant görüntü olarak mükemmel, yol tutuş olarakta 18 jant ıle pek farkı yok....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
            O araç o gün satıldı biliyorum..Benim aracım bugün gelmiş ve yarın teslim edilecek..1000 tl onların yanlış siparişi yüzünden beni rahatsız ediyor..Fakat bakalım daha güzel gözüküyor diyorsanız alınabilir..
            hangisi konyadakimi ?
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sanırım karıştı..ben istanbuldakinden bahsediyorum İstanbul gedizlerde de beyaz cosmo 19" jantlı bir araç pazar günü satılmıştı

Yorum

konyadakide satılmıştıda bende ondan şasırdım

Yorum

Kesinlikle 19"
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Herkes 19" dediğine göre vardır bir hayır

19 sanki çok büyük gelecekte araba gitmeyecek gibi geliyor 18" fazla geliyordu gözüme :P

Yorum

şöylede bakabılırsınız

Yorum

Kesinlikle 19". :d

Yorum

19'' jant kadar yakışan jant varmı bu arabaya ya :P OPC jantlardan sonra en yakışan jant arabayı en iyi gösteren jant bu jant gerçekten çok iyi şans olmuş sizin için bence değerlendirin boş geçmeyin ama konfordan sanırım 18'' e göre birazda olsa ödün verirsiniz.. yani bozuk yollardaki engelleri 18'' tekinden biraz daha belirgin hissedersiniz.. ama görüntü olarak çok harika bende çok beğeniyorum bu jantların modelini )
                          bu arada, hayırlı olsun aracınız Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Böyle yanlışlığa can kurban var olan şekliniz 2 kat artacaktır angle

Yorum

arkadaşlar herkes 19'' beğenmiş ama insanların düşünceleri ve zevkleri farklıdır tabiki
                              bence 18'' daha güzel görünüyor ben ince çizgili jantları daha çok seviyorum ve aracımdada 18'' kullanıyorum.
                              bu yüzden 18'' jant 19'' ebatında olsaydı bence mükemmel olurdu
                              Beyaz tutkudur.

Yorum

İşleniyor...
                              X