Sizinde düşündüğünüz gibi görüş açısı dar ama alışıyorsunuz bu darlığın sebebi cupe tarzı tasarım olduğu için Passat CC de ve diğer benzer modellerde de maalesef böyle
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ama doğrusunu söylemek gerekirse araç büyük. geri geri manevra alışana kadar biraz zorluyor(du). Artık alıştım.
Park sensörleri en büyük yardımcımız. ihihi
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Ama doğrusunu söylemek gerekirse araç büyük. geri geri manevra alışana kadar biraz zorluyor(du). Artık alıştım.
Park sensörleri en büyük yardımcımız. ihihi
Ben pek memnun değilim ama, bir arkadaşın da dediği gibi coupe tarzı bir tasarımdan dolayı. Hele bir de benim koltuklar ergonomik koltuk olduğu için geriye dönmek çok zor oluyor. O yüzden ben sensör ve aynaları kullanarak, arkaya dönmeden, yavaş yavaş sürüyorum.
Ben pek memnun değilim ama, bir arkadaşın da dediği gibi coupe tarzı bir tasarımdan dolayı. Hele bir de benim koltuklar ergonomik koltuk olduğu için geriye dönmek çok zor oluyor. O yüzden ben sensör ve aynaları kullanarak, arkaya dönmeden, yavaş yavaş sürüyorum.
ergonomik koltukla normal deri koltuğun ne farkı varki abi huh ..? neden onda rahat dönemiyosun, merak ettim..
Yorum