Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Park Yardımıcı Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Park Yardımıcı Sorunu

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    bende yorum yazayımda bendede var sansınlar benim yok diye yazmayımmı yani ihihi ihihi

hiç bir sıkıntı olmaz jilet gibi park ediyor bende yok ama gördüm haha haha haha
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Guzel bir icat denedim bende 10 numara calisiyor sifir yanastiriyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
        Ben kullanıyorum milimetrik jilet gibi parkettiriyor. İlk zamanlar korkuyordum git dıyor bakıyorum gıtsek vuracaz bır kere yıktım tabuları git dedıgınde gıttım baktım vurmadık o gun bugundur güvenle kullanıyorum

İnşallah düzelir Fatih abi, gerçi düzelmesede önemli değil 15000 bakımı geldi zaten haftaya bakıma götürücem
        Orjinal yazı sahibi: iatros
        Sabah arabayı çalıştırdım. Bir tane anahtar figürü altındada Servis : Park Yardımcısı yazıyordu. Önceden bu sorunla karşılaşan oldumu acaba. Park yardımcısı düğmesine basıyorum devreye girip çıkmıyor. Dün park yardımcısıyla park etmıstım fakat tamda talımatlarına uyup bitirmedim park işlemini o hala geri sür filan dıyorken ben park ettım gittim ondan oldu herhalde.
        sorun düzeldi kendi kendine . arada kafası karıştı garibanın galiba
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bugün bende de "Servis:Park Yardımcısı" uyarısı verdi.
          Yukarda da arkadaş kendi kendine geçti demiş. Yine yukarda Akünün kutup başını sökün takın yazılmış, hiç sökmedim buzamana kadar, çarpılmadan sökebilirim değil mi

Bir sorumda yukarda park yardımcısı muhabbeti olmuş (geri git falan diye talimat veren), benim arabamda öyle birşey yok diye biliyorum ama, yanılıyor muyum? (araç 1.4 edition elegance yeni stil paketli)

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

İşleniyor...
          X