Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Park Yardımıcı Sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Park Yardımıcı Sorunu

Arkadaşlar Arabayı çalıştırdığımda geri vitese attığımda ekranda Park Yardımcısı Kapalı diyor.Bunu nasıl düzeltebilirm

Ynt: Park Yardımıcı Sorunu

Ara Sıra yapıyor sizde her zaman mı yapıyor evet ise sensörlerden birinde sorun olabilir .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bugünden itibaren yapmaya başladı.Geçenlerde pLakaya vurmuş kargonun birisi sizinde dediğiniz gibi sensör olabilir.

Yorum

sensör arızalanmıştır. aynı sorunu bnmkide yapıyordu sensör arızalanmış
        Beyaz tutkudur.

Yorum

Peki bu masrafı biz mi karşılarız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NiqHt~WaTchMaN
            Peki bu masrafı biz mi karşılarız
            Bu sorunun cevabını servis verecek.

Yorum

Teşekkür ederim saol

Yorum

bendede çok nadir yapıyor, özellikle yagmurlu günlerde....

Yorum

Sabah arabayı çalıştırdım. Bir tane anahtar figürü altındada Servis : Park Yardımcısı yazıyordu. Önceden bu sorunla karşılaşan oldumu acaba. Park yardımcısı düğmesine basıyorum devreye girip çıkmıyor. Dün park yardımcısıyla park etmıstım fakat tamda talımatlarına uyup bitirmedim park işlemini o hala geri sür filan dıyorken ben park ettım gittim ondan oldu herhalde.
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Ömür hocam normalde kendini düzeltmesi lazım ama olmuyorsa akünün kutup başını söküp takacaksın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Ömür hocam normalde kendini düzeltmesi lazım ama olmuyorsa akünün kutup başını söküp takacaksın.
                      +1 benden çok yaşayacaksın
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Park yardımcısını ciddi olarak kullanan var mı? ben 1 kez meraktan denedim öne mi bakayım arkaya mı bakayım, az kırdın çok kırdın uğraşana dek lanet olsun dedim kendim girdim. Faydası var mı sahiden? Özellikle İstanbulda ara sokakta kırk saat manevra yaparsan arkadaki araçlar kornaya asılırlar.
                        2.0 cdti 160 hp AS

Yorum

Ben kullanıyorum milimetrik jilet gibi parkettiriyor. İlk zamanlar korkuyordum git dıyor bakıyorum gıtsek vuracaz bır kere yıktım tabuları git dedıgınde gıttım baktım vurmadık o gun bugundur güvenle kullanıyorum

İnşallah düzelir Fatih abi, gerçi düzelmesede önemli değil 15000 bakımı geldi zaten haftaya bakıma götürücem
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guleremre
                            Park yardımcısını ciddi olarak kullanan var mı? ben 1 kez meraktan denedim öne mi bakayım arkaya mı bakayım, az kırdın çok kırdın uğraşana dek lanet olsun dedim kendim girdim. Faydası var mı sahiden? Özellikle İstanbulda ara sokakta kırk saat manevra yaparsan arkadaki araçlar kornaya asılırlar.
                            Evet Park pratiği olmayan sürücüler için mükemmel bende bazen kullanıyorum tek sorun süreç aralarındaki durmalar işi uzatıyor yoksa çok başarılı jilet gibi park ettiriyor

Yorum

bende yorum yazayımda bendede var sansınlar benim yok diye yazmayımmı yani ihihi ihihi

hiç bir sıkıntı olmaz jilet gibi park ediyor bende yok ama gördüm haha haha haha
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X