Ben kullanıyorum milimetrik jilet gibi parkettiriyor. İlk zamanlar korkuyordum git dıyor bakıyorum gıtsek vuracaz bır kere yıktım tabuları git dedıgınde gıttım baktım vurmadık o gun bugundur güvenle kullanıyorum
İnşallah düzelir Fatih abi, gerçi düzelmesede önemli değil 15000 bakımı geldi zaten haftaya bakıma götürücem
Orjinal yazı sahibi: iatros
Sabah arabayı çalıştırdım. Bir tane anahtar figürü altındada Servis : Park Yardımcısı yazıyordu. Önceden bu sorunla karşılaşan oldumu acaba. Park yardımcısı düğmesine basıyorum devreye girip çıkmıyor. Dün park yardımcısıyla park etmıstım fakat tamda talımatlarına uyup bitirmedim park işlemini o hala geri sür filan dıyorken ben park ettım gittim ondan oldu herhalde.
sorun düzeldi kendi kendine . arada kafası karıştı garibanın galiba
Bugün bende de "Servis:Park Yardımcısı" uyarısı verdi.
Yukarda da arkadaş kendi kendine geçti demiş. Yine yukarda Akünün kutup başını sökün takın yazılmış, hiç sökmedim buzamana kadar, çarpılmadan sökebilirim değil mi
Bir sorumda yukarda park yardımcısı muhabbeti olmuş (geri git falan diye talimat veren), benim arabamda öyle birşey yok diye biliyorum ama, yanılıyor muyum? (araç 1.4 edition elegance yeni stil paketli)
İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.
2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz
Yorum