Arkadaşlar Arabayı çalıştırdığımda geri vitese attığımda ekranda Park Yardımcısı Kapalı diyor.Bunu nasıl düzeltebilirm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Park Yardımıcı Sorunu
Collapse
X
-
Ynt: Park Yardımıcı Sorunu
Sabah arabayı çalıştırdım. Bir tane anahtar figürü altındada Servis : Park Yardımcısı yazıyordu. Önceden bu sorunla karşılaşan oldumu acaba. Park yardımcısı düğmesine basıyorum devreye girip çıkmıyor. Dün park yardımcısıyla park etmıstım fakat tamda talımatlarına uyup bitirmedim park işlemini o hala geri sür filan dıyorken ben park ettım gittim ondan oldu herhalde.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Park yardımcısını ciddi olarak kullanan var mı? ben 1 kez meraktan denedim öne mi bakayım arkaya mı bakayım, az kırdın çok kırdın uğraşana dek lanet olsun dedim kendim girdim. Faydası var mı sahiden? Özellikle İstanbulda ara sokakta kırk saat manevra yaparsan arkadaki araçlar kornaya asılırlar.2.0 cdti 160 hp AS
Yorum
-
Ben kullanıyorum milimetrik jilet gibi parkettiriyor. İlk zamanlar korkuyordum git dıyor bakıyorum gıtsek vuracaz bır kere yıktım tabuları git dedıgınde gıttım baktım vurmadık o gun bugundur güvenle kullanıyorum
İnşallah düzelir Fatih abi, gerçi düzelmesede önemli değil 15000 bakımı geldi zaten haftaya bakıma götürücem2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: guleremrePark yardımcısını ciddi olarak kullanan var mı? ben 1 kez meraktan denedim öne mi bakayım arkaya mı bakayım, az kırdın çok kırdın uğraşana dek lanet olsun dedim kendim girdim. Faydası var mı sahiden? Özellikle İstanbulda ara sokakta kırk saat manevra yaparsan arkadaki araçlar kornaya asılırlar.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bende yorum yazayımda bendede var sansınlar benim yok diye yazmayımmı yani ihihi ihihi
hiç bir sıkıntı olmaz jilet gibi park ediyor bende yok ama gördüm haha haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum