Ön panjur kaplama yapmayı düşünüyorum fikirleriniz.
[size=11pt]Arkadaşlar aracımın ön panjurünü kaplatmayı düşünüyorum biraz farklılık olsun fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
Buyrun örnek aynen bu şekil yaptırmayı düşünüyorum.
Ynt: Ön panjur kaplama yapmayı düşünüyorum fikirleriniz.
Bu resim benim aracın resmine benziyor burdaki uygulama photoshop la yapılmıştır aslında Mertin (GP) aracında isegerçekleri vardı sonradan mertte söktü diğer bir tarafta farklılık yaratıyor kendinizde yapabilirsiniz pionalake parlak kaplamadan alıyorsunz1 mt kesip kesip yapıştırıyorsunuz
Şimdiden hayırlı olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Bende Kaplatmayı Düşürüyorum Ama Tüm Panjuru İlk Deneyişimiz Başarı Olmadı Karbon Folyoyla Kaplatcam İyibir Reklamcı Lazım Onuda Buldum Havaların Biraz Isınması Gerekiyor Baya Zor Bir İşlem
evet fatih bey sizin arabanın fotoğrafı doğru sölüyorsunuz insigniaya küçük ayrıntılar bunlar ama bi an için gözüme hoş görünmüştü beyaz araca daha şık duracağını düşündüm. fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Çoğunluk yaptırma dediği için yaptırmıyorum.
Bencede hoş olur.Nasıl olsa geri dönüşüde var kesin yaptırın bence, benim araç gümüş gri güzel durur diye düşünüyorum bende yapıcam.Fikir için teşekkürler..
Yorum