Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mumları temizlemek???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• mumları temizlemek???

Arkadşlar arçalar ilk geldiğinde mumlanıyormus sanırım. servis yogun oldugundan temizlenemedi gecen gittim temizlendi ama halka mumlar var metal kısımlarda farlarda falan. sizce tiner le cıkarmaya calıssam arabaya zararı olur mu? wsh2
    0
    zz
    0%
    0
    z
    0%
    0

Ynt: mumları temizlemek???

hayır tiner vurmayın.. zararı olur sanırım, bence tiner falan vurmayın.. bigün uygun bi zamanda tekrar gidin, ama havalar sıcakken gidin şimdi pek bi tesiri olmaz sanırım.. kafanıza takmayın o kadar, havalar düzelince bi ara gidersiniz servisinize, onlarda bi yıkama ilacı var mum temizlemek için.. detaylı bir yıkama yaptırırsınız, aracınızın başında durup mumlu bölgeleri gösterip ilaçlayıp yıkatırsınız geçer gider
    benim araçtada vardı bazı yerlerde özellikle kapı camlarının üst kısmında ve metallerinde, havalar biraz ısınsın getirin temizleriz kalan yerleri dediler, gittim ve şimdi herhangi bişey yok içiniz rahat olsun normal bişey bu. zaten hava sıcaktı bigün, ben aracı yıkıyodum, güneş gelen yerler kendiliğinden yumuşuyodu dokununca hissediliyodu, biraz şampuanla süngeri köpürtüp üzerine sürdüm geçirdim bazı yerleri, gerisini zaten serviste yıkamada hallettiler sağolsunlar

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigboss_3x
      Arkadşlar arçalar ilk geldiğinde mumlanıyormus sanırım. servis yogun oldugundan temizlenemedi gecen gittim temizlendi ama halka mumlar var metal kısımlarda farlarda falan. sizce tiner le cıkarmaya calıssam arabaya zararı olur mu? wsh2
      Anketi siz mi hazırladınız? Neyse...
      Araçtan fabrikada yapılan koruyuu wax kaldırma için kil kullanılabilir. Bu kil asla yüzeyi çizmez.
      Kile ait kaydırıcı solüsyon ile birlikte uygulandığından yüzeyde hiç bir wax, kir kalmaz.

2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

sıcak suyla yıkatın cıkar
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezx
          sıcak suyla yıkatın cıkar
          Karcher'in 5 bar basınçlı buhar üreten makinaları var. Onlarla waxı çözer, suyla akıtırsınız.
          Ama yüzeyin en güzel temizlenmesi kille olacaktır. Tabi polisaj için yüzeyi hazırlamadığımız için gereksiz olabilir.
          Son çare olarak denenmeli. Malum 80 gr kil 20 tl civari. Sıcak su bedava ihihi ihihi
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Kil halleder kil bende yapıcamda havalar malum - lerde kar var el süremedim bir türlü. Keşke benımkınıde temızlemeden verselermıs valla hıc olmazsa olusan az da olsa cızıkler olmazdı
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

ömür bu kil nasıl bişi kardeşim
              ciziklere fayda edermi bende cok ince cizikler ve hare izleri var ne uygulayım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: UFUK CAN
                ömür bu kil nasıl bişi kardeşim
                ciziklere fayda edermi bende cok ince cizikler ve hare izleri var ne uygulayım
                kil boyanın üzerinde ne var ne yok temizler. kir kuş pisliği trafik filmi saplanmıs partıkuller wax vs. çizikleri gidermez. çizikleri gidermeden önce yapılır kaporta temızlenır. çizikler için uygun polish yani pasta seçilerek çizik giderilir ve ustune wax atılır. çiizik giderme elle zor olur ıllakı makıne lazım cızıkler ıcın.
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

bende cizikler az ama bu hare izleri fazla wax uygulamadan önce kil temizlesen sonrada wx yapsam parlaklık kazanırmı

Yorum

matlıgı yapan çizikler zaten waxın parlaklıga etkısı çok az. parlaklıkta onemlı olan boyanın cızıksız olması çizikleri gidermen lazım yanı

Yorum

bişey daha dün benim arabamın tavanın köşesine yumurta atmışlar boyayı pütür pütür yapmış yumurtanın ilk düşen yeri buraya ne yapsam acaba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: UFUK CAN
                        bişey daha dün benim arabamın tavanın köşesine yumurta atmışlar boyayı pütür pütür yapmış yumurtanın ilk düşen yeri buraya ne yapsam acaba
                        geçmiş olsun.. umarım boyaya zarar vermemiştir..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                        X