Arkadşlar arçalar ilk geldiğinde mumlanıyormus sanırım. servis yogun oldugundan temizlenemedi gecen gittim temizlendi ama halka mumlar var metal kısımlarda farlarda falan. sizce tiner le cıkarmaya calıssam arabaya zararı olur mu? wsh2
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
mumları temizlemek???
Collapse
X
-
Ynt: mumları temizlemek???
hayır tiner vurmayın.. zararı olur sanırım, bence tiner falan vurmayın.. bigün uygun bi zamanda tekrar gidin, ama havalar sıcakken gidin şimdi pek bi tesiri olmaz sanırım.. kafanıza takmayın o kadar, havalar düzelince bi ara gidersiniz servisinize, onlarda bi yıkama ilacı var mum temizlemek için.. detaylı bir yıkama yaptırırsınız, aracınızın başında durup mumlu bölgeleri gösterip ilaçlayıp yıkatırsınız geçer gider
benim araçtada vardı bazı yerlerde özellikle kapı camlarının üst kısmında ve metallerinde, havalar biraz ısınsın getirin temizleriz kalan yerleri dediler, gittim ve şimdi herhangi bişey yok içiniz rahat olsun normal bişey bu. zaten hava sıcaktı bigün, ben aracı yıkıyodum, güneş gelen yerler kendiliğinden yumuşuyodu dokununca hissediliyodu, biraz şampuanla süngeri köpürtüp üzerine sürdüm geçirdim bazı yerleri, gerisini zaten serviste yıkamada hallettiler sağolsunlar
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
Orjinal yazı sahibi: bigboss_3xArkadşlar arçalar ilk geldiğinde mumlanıyormus sanırım. servis yogun oldugundan temizlenemedi gecen gittim temizlendi ama halka mumlar var metal kısımlarda farlarda falan. sizce tiner le cıkarmaya calıssam arabaya zararı olur mu? wsh2
Araçtan fabrikada yapılan koruyuu wax kaldırma için kil kullanılabilir. Bu kil asla yüzeyi çizmez.
Kile ait kaydırıcı solüsyon ile birlikte uygulandığından yüzeyde hiç bir wax, kir kalmaz.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxsıcak suyla yıkatın cıkar
Ama yüzeyin en güzel temizlenmesi kille olacaktır. Tabi polisaj için yüzeyi hazırlamadığımız için gereksiz olabilir.
Son çare olarak denenmeli. Malum 80 gr kil 20 tl civari. Sıcak su bedava ihihi ihihi2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Kil halleder kil bende yapıcamda havalar malum - lerde kar var el süremedim bir türlü. Keşke benımkınıde temızlemeden verselermıs valla hıc olmazsa olusan az da olsa cızıkler olmazdı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: UFUK CANömür bu kil nasıl bişi kardeşim
ciziklere fayda edermi bende cok ince cizikler ve hare izleri var ne uygulayım2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
matlıgı yapan çizikler zaten waxın parlaklıga etkısı çok az. parlaklıkta onemlı olan boyanın cızıksız olması çizikleri gidermen lazım yanı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: UFUK CANbişey daha dün benim arabamın tavanın köşesine yumurta atmışlar boyayı pütür pütür yapmış yumurtanın ilk düşen yeri buraya ne yapsam acaba
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum