arkadaşlar araç ayırttım kendime pazartesi ve bu durumu siteden okudum navigayonlar çok kötü diye lütfen bilgi verirmisiniz. yeni güncellemeler geldimi ve nasıl ben trabzondan yazıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
como 1.6 araçlardaki navigasyon sıkıntısı aşıldımı
Collapse
X
-
Ynt: como 1.6 araçlardaki navigasyon sıkıntısı aşıldımı
hoşgeldiniz.. kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz ;
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
-
Ben dün Ankara reis oto' daydım birkaç sıkıntım vardı.Onlar halledilirken yeni astranın navigasyonunu inceledim ve benimkinden daha güncel olduğunu gördüm.Adamlara soracaktım ama kapanma saatine denk geldim o yüzden arada kaynadı.2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz
Yorum
-
Arkadaşlar ne oldu DVD 800 ile film izleme hayallerimiz. Ayrıca gelen cd'yi yüklersek sonra bütün menü almanca olamasın bie de o dertle uğraşmayalımİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
-
Hepsi heves ben söyleyim 2 ay sonra yüzüne bile bakmaz olacaksınızSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanHepsi heves ben söyleyim 2 ay sonra yüzüne bile bakmaz olacaksınız
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ben ilk başta aldığıma lanet ettim çünkü Ana yollar hariç ki bazılarınıda göstermiyordu , hiç bir yeri göremiyordum navigasyonda. Fakat Aralık ortasında bakım için servise bıraktığımda talebim üzerine yazılımını güncellediler navigasyonumun şu anda çok mutluyum , daha bulamadığı yer olmadı.
Yorum
-
Navigasyon konusunda ben net bir şey söyleyemem. Ben geçici bir süre Mardin'in Dargeçit ilçesindeyim. Mardin Merkez dahil navigasyon haritaları yeterli değil. Midyat ve Dargeçit'e giden yollar haritada yok. Mardin'in içinden geçen tek ana yolu gösteriyor. Doğu ve Güneydoğu için haritalar çok yetersiz. Ama batı için ne kadar yeterli olduğunu bilemem. Şubat ortasında memlekete (Bursa) gideceğim. Yaklaşık 1700 km. yol yapacağım. Navigasyon ve araçla ilgili çok daha detaylı bilgi verebilirim o zamanİlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Yorum
Yorum