Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia yerden yükseklik altını vurma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia yerden yükseklik altını vurma

Merhaba arkadaşlar

Benim çok merak ettiğim bir konu var. Malum yollarımız çok bozuk. Lakalar olsun hız kesici zıpzıplar olsun dünya paralar verip aldığımız arabanın karter korumasından "TINNN" diye bir ses geldi mi içimiz cız ediyor. Şu anki arabam çok alçak olduğu için neredeyse hergün karter korumayı sürtüyorum. Arabayı değiştirmek istememin sebeplerinden biri de bu. Acaba Insignia nın yerden yüksekliği nasıl. Hem 407 ye hem de Insignia ya binen arkadaşlar varsa onların yorumu daha öne çıkar. 407 kullanan varsa bilir ne demek istediğimi.

Aynı şekilde jant boyutları da önemli. Şu an 407 deki jantlarım 16". Sorun yaşamıyorum. Ama Insignia 18" hatta OPC olacak diye 19" 20" jant istiyorum. Ama her hafta rot balans ayarı da can sıkar. Lakaya girdim "TAAAKK". Garaja girdim "TAAKK". Özellikle 19" 20" jant kullanan arkadaşlar yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

Bu arada aklıma birşey geldi. Şimdi; hepimizde Insignia var veya almayı düşünüyoruz. Burada da kullanıcı yorumlarını paylaşıyoruz ki alanlar veya alacak olanlar ne aldığını bilsin. İşte bu kullanıcı yorumlarını genel bir başlık altında; derli toplu, soru cevap şeklinde değil de - ki onu zaten yapıyoruz Genel Sohbet altında- katalog bilgileri gibi, arabayı her yönüyle tanıtıcı bir şekilde, uzun süreli kullanıcı test raporu gibi, motor ve donanım seviyesi ayrılmış başlıklar halinde düzenleyebilir miyiz? Admin arkadaşlara sesleniyorum. Herkesin bu konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Nasıl uzun bir cümle yazdım böyle ya! İnşallah hata yoktur.
    2008 Peugeot 407 1.6 HDI Executive Black CD sahibi :|

2.0 CDTI 160 HP COSMO Active Select
    Sunroof Flexride FlyAudio Navi Ergo Spor Deri Koltuk Infinity Ses Sistemi.
    Beyaz. OPC Jant Tamponlar Marşpiyel Spoiler. Aynalar Tavan Spoiler Carbon Kaplama. AŞIĞI!!!

Ynt: Insignia yerden yükseklik altını vurma

17 cant kullanıcı olarak hıcbır sorun yok sukurler olsun haa hıc surtmedın mı dersenız bırkac kez ıcımızın cız ettıgı anlarda olmadı degıl hanı
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Afakan
      Ama Insignia 18" hatta OPC olacak diye 19" 20" jant istiyorum.

Nasıl uzun bir cümle yazdım böyle ya! İnşallah hata yoktur.
      valla sadece bi cümlede hata yapmışsınız sanırım oleyy )

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Öyle bi hata ki hata olduğunu anladım ama hata nerde onu çözemedim. muhaha (Hem de en kısa cümlede!?!?) muhaha

Beyaz. OPC Jant Tamponlar Marşpiyel Spoiler. Aynalar Tavan Spoiler Carbon Kaplama. AŞIĞI!!!

Yorum

Analdığım kadarı ile tamamen teknik ve özet olarak bilgi içeren bir yer istiyorsunuz.
          Baklaım, Üzerine gidelim. Ayrı bir konu açıp. Arkadaşların da desteği ile Boyle bir yer tutabilriz.
          Yalnız boyle bir konu açarsak Geyik veya Konuyu dağıtacak şekilde muhabbetlere izin verilmeyecek. Ayrıca kurallara uyulmaz ise de, bir anlamı kalmaz. Parmakla sayılacak kadar az olan uzaklaştırma gibi tatsız işlemlere başvurmak zorunda kalırız.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Zaten Genel sohbet bölümünde geyik yapabiliyoruz. Bazen hatta çoğu zaman konu dağılıyor benim gözlemlediğim. Tabi beyin fırtınası şeklinde onun da ayrı bir yeri var. Benim bahsettiğim aslında tam olarak özet değil. O bilgileri zaten Opel sitesinden de alabiliyoruz. Asıl aklıma gelen uzun süreli kullanıcı testleri. Mesela Megane II lerde kronik bir söför kapısı cam açma düğmesi problemi var 30 40 bin kmlerde. Bunun gibi arabayı tanımamızı sağlayacak deneyimler. Tabi bu deneyimlerle ilgili yorumlar, muhabbetler de olabilir. Mesela her konu bir motor bir donanım seviyesi ile ilgili olabilir mi?

Yorum

yayların sertliği ve aracın yüksekliği bence çok ii bi kere bile yere sürtmedim daha karteli jant 18 bu arada

Yorum

19" Kullanıyorum yere sürtmedim ve karter koruma taktırdığım için de korkmuyorum şimdiye kadar Sadece Kışlık lastikleri takarken ve sökerken Rot Balans yaptırıyorum Sufy bey gibi her hafta değil

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  19" Kullanıyorum yere sürtmedim ve karter koruma taktırdığım için de korkmuyorum şimdiye kadar Sadece Kışlık lastikleri takarken ve sökerken Rot Balans yaptırıyorum Sufy bey gibi her hafta değil
                  hocam balans zaten 120-130 km hızdan sonra belli olmuyor Senin yaptırmana tabiki gerek olmaz ihihi
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

walla arkadaşım insignia araçlarda altını yere sürtme anca arazide olur onun dışında imkansız beceren varsa tanışmak isterim yani)) bir arabadan beklenenin çok sütünde bir yükseklik var emin ol hatta kendi sınıfının en yüksek arabası desem abartmış olmam..
                    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Bizim köy yolunda vurmadı ya artık hiç bir yerde vurmaz gibi geliyor bana. Ama taşlardan kaçarken lastik yanaktan kesildi o ayrı mevzu.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Walla ben de hiç vurmadım altını. Afyon gibi bi memlekette vurmadıysam başaka yerlerde yaşayanlar hiç vurmaz diye tahmin ediyorum. Bence o konuda içiniz rahat olsun.
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

araçlarımızın yerden yüksekliği gayet yeterli seviyede, ne alçak nede yüksek, bugune kadar daha hiç vurmadım bende...

Yorum

sen bırde amasya suluova ya gelde surtuyonmu surtmuyonmu afyon bızım buraların yoluna gore 0 asvalt gıbıdır
                            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

cosmo alacaksanız biraz daha alçak olur aracınız ama edition alacaksanız az biraz daha yüksek olur yay farkından dolayı

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

İşleniyor...
                              X