Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia yerden yükseklik altını vurma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia yerden yükseklik altını vurma

honda civic kullanirken sik sik altini surterdim. tek baisma kasislerden biraz hizli gecsem cirrrt ederdi. feribota binerken ve inerken arabadaki herkesi indirirdim. insignia gayet rahat, honda ile gectigim yollardan rahat rahat geciyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
      Standart cosmo 18 lik jantlar ile 4.5 kisi full bagaj ile bile yaptigim yolculuklarda ne altini vurduk ne de rot balansda bir problem yasadik.
      Bu arada 407 hangi motor ki 200 yapabildiniz
      407 1.6 hdi, çok zor şartlar altında 200'ü görebiliyoruz, araç genelde 199 km hızda sabit kalıyor, sanki sınır varmış gibi, ama hafif meyilin yardımıyla 210 km hızı çeşme otobanında gördük

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat sezgin
        honda civic kullanirken sik sik altini surterdim. tek baisma kasislerden biraz hizli gecsem cirrrt ederdi. feribota binerken ve inerken arabadaki herkesi indirirdim. insignia gayet rahat, honda ile gectigim yollardan rahat rahat geciyorum.
        Bir abimde vardı 2000 model civic sedan 1.4 motor.dediğiniz gibi bi tümsekten geçerken korkarak geçiyorduk.avlu kapısının ortasında yerde 5 parmak bile yükseliği olmayan demir parça var.dengesiz girdi mi orda bile sürtüyordu altı..

Yorum

2009 yılından beri insignia kullanıyorum hem edition hemde cosmo araçlarım oldu altını bir yere sürtmeyi beceremedim. Hatta araç fazla yüksek diye yay ile 3,5 cm alçattım, 2 ay oldu bir sıkıntı yok...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
            2009 yılından beri insignia kullanıyorum hem edition hemde cosmo araçlarım oldu altını bir yere sürtmeyi beceremedim. Hatta araç fazla yüksek diye yay ile 3,5 cm alçattım, 2 ay oldu bir sıkıntı yok...
            o kadar yüksek diyorsun yani abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
              o kadar yüksek diyorsun yani abi
              Şu an iyi kardeşim.

Yorum

Sitedeki en sert ve yere en yakin arabanin sahibi olarak sunu soyleyebilirim kolay kolay surtme olmaz. Ancak arazi kosullarinda bunu yasarsiniz. Sadece 18sport janti sahibi olarak ve sport model sahibi olark kasisleri ve yukseltileri hissetme katsayiniz yuksek oluyor. Ama cosmo ve editionlarda konfor daha iyi. Siz de zaten su an sport bulamyacaginiz icin (egerikinci el vey ozel siparis vermezseniz) sorun yok demektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Sitedeki en sert ve yere en yakin arabanin sahibi olarak sunu soyleyebilirim kolay kolay surtme olmaz. Ancak arazi kosullarinda bunu yasarsiniz. Sadece 18sport janti sahibi olarak ve sport model sahibi olark kasisleri ve yukseltileri hissetme katsayiniz yuksek oluyor. Ama cosmo ve editionlarda konfor daha iyi. Siz de zaten su an sport bulamyacaginiz icin (egerikinci el vey ozel siparis vermezseniz) sorun yok demektir.
                  ekstra bir süspansiyon modifiyesi yaptırdın mı abi sen?

Yorum

Sevgili kardeşim Hem 20" opc jant - opc Body kit (orjinal tamponlardan daha alcak) ve aracında felxride süspansiyon - amortisör sistemi kullanan birisi oalrak aradığın cevabı detaylı bir şekilde vermeye çalışacam ;
                    Aracın standart yüksekliği çok makul seviyede benim aracımda tamponlarımda hafif çok dik rampa inme vs. durumlar hariç sürtme bile olmadı OPC jantların aracın alçalması ile ilgili hiç bir alakası yok hatta inç büyüdükce araba azda olsa yükseliyor hatta çoğu yaysız arabada bu derece büyük jant takıldığı zaman leylek deniyor esneme payı azaldığı için altına gelen şeyde esnemeyip vurma ihtimalide azalıyor (tabi vurduğu zaman daha şiddetli vuruyor ayrı bir konu ) felexride da sport moda aldığımızda süspansiyon sertleşmesinden dolayı aracın esnemelerinde yerde bir cisim varsa ona vurma ihtimali azalıyor esneme yapı azaldığı için ama tour modunda süspansiyonlar daha yumuşak hale geldiği için daha çok esneme yapabiliyor bu halde bile çok yüksek bir cisim olmadıktan sonra çok ideal bir yüksekliği var insignianın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      abi Sport donanım normallerden 1cm alçak, yay taktıranlar şuan senden daha çok yere yakın gidiyorlar ihihi
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        Standart cosmo 18 lik jantlar ile 4.5 kisi full bagaj ile bile yaptigim yolculuklarda ne altini vurduk ne de rot balansda bir problem yasadik.
                        Bu arada 407 hangi motor ki 200 yapabildiniz
                        Aynen arkadasin 1.6 HDİ ile 5 viteste 4000 devirde 180 cok rahat goruyorduk
                        Sonrasinda sabir isi 4500 deirde 200 civari sabir da bitiyor
                        Ama sanki arac daha gidecek gibi hissetiyor biraz sanziman Kisa kaliyor
                        407 1.6 hdi, çok zor şartlar altında 200'ü görebiliyoruz, araç genelde 199 km hızda sabit kalıyor, sanki sınır varmış gibi, ama hafif meyilin yardımıyla 210 km hızı çeşme otobanında gördük

Yorum

vites hızları çok düşük, 4 vites 160 km yapmıyor bile, ama aracın bir güzel özelliği bastığın zaman da araç gaz tabandayken, 11 lt yakıyor maksimum olarak , sakin sakin kullanırsan 100 km de 15 lira yakıyor, basarsan da 20 lira yakıyor o da gaz tabana dayalıyken

Yorum

İşleniyor...
                          X