Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia yerden yükseklik altını vurma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia yerden yükseklik altını vurma

Cosmo ile Edition arasında yay farkı alçaklık yükseklik farkı falan varmı ki ya alala aynı değilmi hepsi ...

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Opel Corsa 1,6 GSI aracımın altını çok kez sürterek içim cız etmiştir. Şu an aynı yollarda insignia kullanıyorum. Henüz hiç altını sürtmedim. Garaj giriş ve çıkışından anlamak çok kolay. Halen Corsa ile garajdan çıkarken altı vuracağını hesaplayarak çıkıyorum. Ama insignia kesinlikle yüksekliği iyi.
      407'yi bilemiyorum tabii ki..
      2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Cosmo ile Edition arasında yay farkı olduğunu sanmıyorum ama bir yükseklik farklı varsa belki lastik boyutlarından dolayı olabilir.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bizim sitede amatörce yapılmış iki tümsek var hergün geçtiğimiz,bütün aile bindiğimizde yaklaşık 370 kg almış oluyor ve araba sürtmüyor yine de,bmw 116 ve civic type-R var her geçişlerinde sürtüyolar.
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yükseklik farkı biraz var cosmoyla edition arasında

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cihan
              sanmam. sadece Sport donanımda 10mm alçaklık var, Edition-Cosmo aynı olması lazım. lastik farkıda etkilemez, edition jant küçükse bile yanak kalın.
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orjinal yazı sahibi: Cihan
                sanmam. sadece Sport donanımda 10mm alçaklık var, Edition-Cosmo aynı olması lazım. lastik farkıda etkilemez, edition jant küçükse bile yanak kalın.
                ilk duyduğumda bana da garip geldi.. çünkü bi fark olacağını düşünmüyodum. dahaönce tartışıldığını hatırlıyorum böyle bi konuyu, ama o da Sport ile Cosmo arasındaki yükseklik farkıydı sanırım alala Edition la da Cosmo arasında fark var denince şaşırdım bi an.. bencede fark olamaz, Çağrı, dediğin gibi, Editionda lastik farklı olabilir ama ondada yanak kalın sanmıyorum iki araçta aynıdır yükseklik olarak

Yorum

jantın görüntüsünden dolayı göz yanılması olabilir belki
                  InsigniaTEAM

Yorum

kesinlikle ondandır bence mesela senin imzandaki buluşma fotosu, Fatih abinin aracı (gerçi çoğu fotoda öyle ama) sanki aracın boyutları daha büyükmüş araç daha kaslıymış gibi görünüyor maşallah ama diğerleri, bizim araçalr gibi standart jant modelleri biraz daha alçak duruyomuş gibi bir his veriyor.. jant büyüdükçe sanki araç daha büyük kaslı ve yüksek görünüyo gibi.. ama sonuç olarak herşey aynı sadece yanak farkı var, onunda yüksekliğe alçaklığa etkisi yok

Yorum

Sport donanımla farklılık var karıştırdım ben.Sportta alçaltılmış spor şasi olması lazım

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

Arkadaşım arababının altını vurmak gbi birsey söz konusu bile olamaz. içini rahat tut sen cool

Yorum

ben edition da cosmo da kullandım altı yere sürtmedi hiç, 407 de amcamda var, o araç daha fazla salınım yapıyor ve daha fazla yere yakın bizim araç 407 ile hep önlü arkalı duruyor, bizim araç bariz her konuda ondan büyük, gösterişli duruyor, ama 407 eski olmasına rağmen o da çok çekici bir otomobil, bu göz ardı edilemez, 407 yumuşak süspansiyon etkisiyle araçta 5 kişi varken ve bagaj dolu iken neredeyse yere sıfır gidiyor, bu durum insignianın süspansiyonlarının 1-2 tık daha fazla spora yönelmesi itibari ile ve böyle yüklü durumlarda yere fazla yaklaşmıyor... 407 bariz yere çok yakın bir araç, ve araç gerçekten de konforlu, ve yol tutuşu da elden bırakmayan bir otomobil, 200 km hızla viraja girerken 407 nin içinde annemin bile sesi çıkmıyor düşünün artık

Yorum

Eniştem de 407 kullanıyor o bizim garaja girerken boş haliyle sürtüyor.Özellikle aracın burnu uzun ve araç alçak.Bizim araç ile 4 kişi varken çok rahat girip çıkabiliyoruz aynı garaja...
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

ama bazı virajlara sert girince insigniada da yana yatma olayı fazla yaşanıyor gibi, 407 bu kadar fazla yana yatmıyor yükseklik fazla olmadığı için, ya da ben virajlara çok hızlı giriyorum

Yorum

Standart cosmo 18 lik jantlar ile 4.5 kisi full bagaj ile bile yaptigim yolculuklarda ne altini vurduk ne de rot balansda bir problem yasadik.
                                Bu arada 407 hangi motor ki 200 yapabildiniz

Yorum

İşleniyor...
                                X