Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni üyeyim aracımı insignia ile ilgili takas yapmayı dusunuyorum sorularım var.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni üyeyim aracımı insignia ile ilgili takas yapmayı dusunuyorum sorularım var.

Ben sitenize yeni kayıt oldum bu insignia ya hayran oldugum icin..
    Biz gecen mart ayında 2010 model passat trendline almıstık. 102 beygir arac. Fakat performansı cok dusuk kalkısı olsun, max. hızı olsun yakıt heryonden. Simdi internetten bakıyorum 2. el araclara 2010 model insignia edition ile takas yapmaya kalksak yaklasık 3000-3500 lira vermemiz gerekiyor sizce deger mi bi yanda volkswagen diger yanda opel ..

Ynt: Yeni üyeyim aracımı insignia ile ilgili takas yapmayı dusunuyorum sorularım var.

sormanız hata baktığınız 1.6 mı yoksa 1.6 turbo mu? donanım olarakda Edition donanım Trendline'dan çok dolu.

sizi tanıyabilirmiyiz;
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
    InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: Yeni üyeyim aracımı insignia ile ilgili takas yapmayı dusunuyorum sorularım var.

Hayır 1.6 olanlarla aynı fiyat 1.6 turbolar ise 47.000-49.000 arası degısıyor ve merak ettigim bir soru daha ben arabayı 43.000 e almıstım ve hala aynı fıyat insignia neden bu kadar dusmus..

Yorum

öncelikle araçların volkswagen ile opel yönünden değerlendirilmesi pek mantıklı değil.. tamam passat VW nin saygın, belli prestiji olan bir aracı.. İnsignia da Opel in aynı şekilde.. ama fiyatların kısa vadede yapılan saçma kampanyalarla aşağıya çekilmesi insanların kafasında değer kaybına yol açtığını ve aracı almayı düşünürken aracı çok isteseler bile durup bir kez daha düşünmelerini sağlıyor bu sebep. bak diyosunuz mesela, aracım 1.6 102 HP 43 bine aldım ve hala pek değişen bişey olmadı diyosunuz. ama sağolsun Opel TR fiyatlar konusunda okadar şuursuz davrandıki şimdi alan memnun ama satan memnun değil

araçları kıyaslamaya gelince, artık VW çalışanları bile (duyduğum gördüğüm için söylüyorum) İnsignia ile passatı kesinlikle kıyaslamıyolar.. İnsignia yı passat CC nin rakibi olarak görüyolar ve değerlendiriyolar. zaten Çağrı nın da dediği gibi, Edition donanım bi araç bile passatın değil trindline, comfortline donanımından daha zengin neredeyse.
        tasarım olarak 2010 passat değil şu anki yeni passat bile İnsignia nın tasarımına gelemez zaten. dış görünüm olsun iç mekan görünümü ve kalitesi olsun.
        performans olarakta zaten 1.6 Turbo motor gerek kalkışta gerek ivmelenmede gerekse maximum hızda (hoş, şu ana kadar son hızını ble göremedi kimse) passattan kat kat daha üstün. bunun yanında yol tutuşu konforu ve kalitesi gerçekten tartışılmaz
        yakıt yönünden şu an aracınız ne kadar yakıyor 100 km ye ne yakıyor bilmiyorum ama İnsignia nın fazla yakacağını düşünmeyin derim öncelikle.. araç oldukça güçlü bi motora sahip. basarsanız performanslı kullanırsanız değil İnsignia hiçbir araçtan az yakmasını bekleyemezsiniz zaten.. ama sakin kullanımda normal kullanımda gayet makul yakıt tüketim değerleri var gerçekten..
        umarım açıklamalarım yardımcı olmuştur.. saygılarımla

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ya merak ediyorum şu passat insanlarda nasıl böyle bi iz bırakmış..Nesi var arkadaslar bu arabanın.bende baya bi süre bindim ama benim bulamadığım başkalarının bulduğu bu ARTI neymiş anlamadım..

Yorum

Bu arada;
            insignia'nın 2.el ilanlarında dikkat ettim edition/elegance'ların fiyatı genellikle normal düzeyde pek bi değer kaybı yok.Ama cosmo'lar ya baya düşük yada baya bi abartı fiyatlarda satılıyo.Full+Full yazmış ama araba en baz cosmo donanım Tam eder fiyatı ise bi kaç arabada var.
            102 beygir hemde trendline..Hem boş hem gitmez hem çok yakar hemde 40bin küsür vay bee ne passatmış..düşünmeye değmez insignia 10 basar..

Yorum

102 hp passatla 180 hp insignianın normal kullanımlarda aynı yakacağına inanıyorum ben
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
                Ya merak ediyorum şu passat insanlarda nasıl böyle bi iz bırakmış..Nesi var arkadaslar bu arabanın.bende baya bi süre bindim ama benim bulamadığım başkalarının bulduğu bu ARTI neymiş anlamadım..
                bi passat almanın 3 temel kuralı

1 - değer kaybının fazla olmaması
                2 - DSG şanzımana sahip olması
                3 - nasılsa VW dir denmesi, D segmenti olması ve ihtiyaç karşılayacak kadar makul donanımlara sahip olmasıyla beraber uygun fiyat seviyelerinde satılması (45-55 bin arası)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  bi passat almanın 3 temel kuralı

1 - değer kaybının fazla olmaması
                  2 - DSG şanzımana sahip olması
                  3 - nasılsa VW dir denmesi, D segmenti olması ve ihtiyaç karşılayacak kadar makul donanımlara sahip olmasıyla beraber uygun fiyat seviyelerinde satılması (45-55 bin arası)
                  İnsignia almanın temel kuralları ?
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Dediklerinden sadece 2. şıkka katılmıyorum efe neden, çünkü her passatta dsg yok ama sorarsan yine mükemmel araba Asıl benim merak ettiğim arabanın içinde ne varda bu kadar övülüyo bu araba yani bilmediğimiz bi özellik mi var.2008 ine bindim benim octavia ile hemen hemen eş değer arabaydı..Adamlar nasıl imaj yapmış helal olsun valla

Yorum

) tabiki bi INSIGNIA olması.. bu başlı başına bi etken zaten abi. varlığı yeter!!

Wir leben Autos

Yorum

Dediklerinden sadece 2. şıkka katılmıyorum efe neden, çünkü her passatta dsg yok ama sorarsan yine mükemmel araba Asıl benim merak ettiğim arabanın içinde ne varda bu kadar övülüyo bu araba yani bilmediğimiz bi özellik mi var.2008 ine bindim benim octavia ile hemen hemen eş değer arabaydı..Adamlar nasıl imaj yapmış helal olsun valla
                        İmajı biz oluşturuyoruz.. Passat ilk çıktığında aks kesip büyük kazalara neden oluyordu ama bizim millet passatı alıp firmaya destek oldu.. tabi bu arada vw kendini geliştirdi .. Opel gibi pasif kalmadı
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Doğru söylüyorsunuz bi çok insan passat konusunda düz mantık..

Yorum

bazen düşünüyorumda, bi otomobil üretip piyasaya sürerken onun donanımı marka kalitesi ve özelliklerinden çok ismi bile önemli ya ismi ve telafuzu.. bi ağırlığı olmalı.. bi anlamı olmalı.. kalitesini gücünü donanımını temsil ettiği değerleri taşımalı. mesela BMW BMC değil yani )) baksana, BMW 5 serisi diyoruz. Audi A serisi... volkswagene örnek verecek olursak, volkswagen passat.. volkswagen Toureg... bide buna bak wolkswagen jetta, biraz daha sevimli kaçtı Opel İnsignia.. Opel Frontera... Opel Omega... Astra.. belki mantıksız gelecektir ama isim bile telafuzu söylenişi bile bazen insanı etkileyebiliyor..

Yorum

Doğru söylüyorsunuz bi çok insan passat konusunda düz mantık..
                              ayynen öyle olay bu kadar basit.

Yorum

İşleniyor...
                              X