arkadaşlar herkese selamlar merak ettiğim birşey var hergün sahibinden com a giriyorum ve anlayamadıgım birşey var 2 el insignia lar sürekli çoğalmakta bunun nedeni yakıt mı yoksa bir problem mi var araçlarda dün doktor bi müşterim geldi onunda insignia sı var 1,6 turbo baya bi bilgisi var araç üzerine opel 1,6 turboda çok iyi deil turbo herkeste ufak ses yapıyor ellerindeki parçalar tükenince belki düzelir falan dedi ( tabi bu sesi ancak dikkatli olanlar duyabilir dedi) çok begendigim ve 3 aya kadar almak istedigim bir araç hayranıyım ama bunları düşünmekle yanlış mı yapıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sürekli artan sahibinden com daki insignia 'lar
Collapse
X
-
Ynt: sürekli artan sahibinden com daki insignia 'lar
Bu olay forumda çok tartışıldı. Satılık araçların büyük çoğunluğu vergiden tasarruf için 1.6 180 diye alınan yakıtı görülünce koşularak kaçılan Türk aklı ile alınmış araçlar.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
-
Turboyla ilgili ses sorunu yok ilk defa duyuyorum
Diğer bir tarafta yakıt çok konuşuluyor ama özetlersek 120km/h sabit gidersen 7.2 yakıyor bu hafta sonu adapazarına giderken ki değerler ama 200 ve üzeri hızlara çıkarsan 14-15 lt yakıyor sonuçta basarsan çok yakıyor basmazsan az yakıyor.
Bence forum baştan sona okuyun kafanızda daha düzgün canlanır.
Doktor beye selamlar üyemiz olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aynen katılıyorum çok doğru bir tespit.Orjinal yazı sahibi: PowerBu olay forumda çok tartışıldı. Satılık araçların büyük çoğunluğu vergiden tasarruf için 1.6 180 diye alınan yakıtı görülünce koşularak kaçılan Türk aklı ile alınmış araçlar.
Yorum
-
bizim insanlarımız az yaksın, vergisi az olsun ama çok gitsin mantığında, o yüzden alırken mutlu, fakat kullandıkça bu araç çok yakıyor diyolar, halbiku araç 2.0 motor ve yine 180 beygir olsaydı yakıttan şikayet bu kadar olmazdı bence, hep söylüyorum ve yine söyleyeceğim, bu fiyata, bu kalitede, bu donanımda başka bi araç yok arkadaşlar, bu rakamlara alabileceğimiz en iyi araba bu, tabiki daha iyileri var ama bizim aracların fiyat olarak 3 katı, bugun yola çıktıgımız zaman araclarımızı 150-200 binlık araclarla kıyaslıyoruz, kıyaslanıyoruz, bunun farkında değilmisiniz, diğer bi taraftan opelin satiş politakası da önemli bi faktör oynamakta, 0km araç fiyatlarını düşürdüler düşürdüler herkes saldırdı,(ben dahil, bi ara baktıgımda 68bindi, o rakama düşünmedim bile ama 56bine düşünce sazan gibi zıpladım hemen aldım ) ve inanıyorum benim gibi alan çoktur fiyat yüzünden, bi araç 0km nekadar çok satarsa 2.elide okadar çok olur benim mantığm bu....
Yorum
-
Hasan_apg09 ÜYEMİZE SONSUZ KATILIYORUM, ARAÇLARIMIZ FİYATINA VE ÖZELLİKLERİNE GÖRE EN AZ 3 KATI ARAÇLARA EŞDEĞER. TASARIMI VE ÖZELLİKLERİ ONLARI ARATMAYACAK DÜZEYDE. HATTA ÖZELLİKLE DIŞ TASARIMI ONLARDA BİLE ŞIK.
Yorum
-
arkadaşların yazdıklarına aynen katılıyorum.Ben şirket aracı olarak başka bir markanın 1,6 125 bg.liğini kullanıyorum,nedense ayağım gaza hiç gitmiyor.Ama insigniama bindiğimde kendime hakim olamayıp basıyorum gaza Bunun sonucu olarakta kaçınılmaz olarak sarfiyatta artıyor.Bakın Fatih Bey gayet güzel açıklamış,hemde sıcağı sıcağına...
Yorum sizin...Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
arkadaşlar, bu rakamlara alabileceğimiz en iyi araba bu, tabiki daha iyileri var ama bizim aracların fiyat olarak 3 katı
Piyasada ağzı olan konuşuyor.
Yorum
-
Mercedes C serisi D segmentine girmiş olsada gerek donanım gerek boyut olarak Insignia'dan düşük bir araçtır. Bana göre C serisi alanların şikayetinin olmamasının sebebi onların bunu baştan göze almalarıdır. Sonuçta Mercedes alıyorsanız periyodik bakım, benzin, yedek parça gibi olayların pahalı olacağını biliyor olarak alırsınız. Bu yüzden aracı aldıktan sonra çok yakıyo diye şikayet etme lüksleri yok diye düşünüyorum. Bizim Insigniaların Fiyat yelpazesi çok geniş olduğundan birkaç gelir sınıfına birden hitap eden bir araç oluyor bu yüzden benzin,bakım vs gibi olaylar düşünülmeden bu araç alınabiliyor. Herhangi bir arıza yüzünden Insignia'sını satanlar toplama göre %5 i geçmez bence gerisi sadece maddi sıkıntı veya yakıt problemi yüzünden satıyordur. Bence araçların 2. el'deki çokluğuna bakarak araba hakkında değerlendirme yapmak yanlış olur. Keşke herkes araç almadan o araç hakkında araştırma yapsada kimsenin aklına gereksiz soru işaretleri takılmasa ...[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Venezuela'dan ucuz benzin geliyormuş sıkmayın canınızı muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
Yorum
-
muhaha
Orjinal yazı sahibi: tanerVenezuela'dan ucuz benzin geliyormuş sıkmayın canınızı muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum