Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sürekli artan sahibinden com daki insignia 'lar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sürekli artan sahibinden com daki insignia 'lar

Hahahahahahah harikaydı.
    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Aracımı alalı henüz 1 ay bile olmadı.. ve 160 km nin üstüne çıkma fırsatı bulamadım. (iş durumumdan dolayı uzun yola çıkamadım) fakat şunu söylemeliyim ki ; yakın çevremden aldığım tepkiler ve tırafikte ki diğer araç kullanıcılarının araca bakıp bir daha bakmaları insanı acayip mutlu ediyo ) aracın teknik,tasarım,performans ve dizaynı ile ilgili özelliklerini söylememe zaten gerek yok.. bu sebeple; bu bütçeye bu klasmanda alınabilecek daha bir araba olmadığını düşünüyorum..

Yorum

Ben onu bunu bilmem arkadaşlar Bu rakama bu araç mükemmel diye düşünüyorum Düşünün 50 küsür liraya 2010 insignia aldım her özellik mevcut bu özelliklerede piyasadadaki araçlar 100 mlyn liranın üzerinde eeeeeeeee 180 bg araç yakıt olacak örnek ben 1.8 t passat kullanıcısı biriydim inanın yakıt aynı vergisi daha yüksek Hem güç hem az yakıt daha üretilemedi 2 elin çoğunluğu bence araç piyasada tuttu o yüzden çoğalmakta Ana bayiye gittim araç sormak için satıcılar deyim yerinde ise yüzümüze bakmadı diyebilirimm eee talep yoğun oluncaaa Maşallah araç mükemmel hem özellik hem performans hem görüntü olarak daha ne diyeyim ki ..... rolleyes

Yorum

İşleniyor...
        X