Arkadaşlar arabayı alırken bize 5 bin km bakıma gircek arabanız dediler.Sizce bakıma götürmeli miyim ? bakımda parça mı değiştiriyolar bi fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bakım Hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Bakım Hakkında
eskiden sıfır arabalar rodaj bakımına girerdi,yeni alışan parçaların tozları vs. yağa karışıyormuş, yağın 5000 gibi değişmesi gerekirdi.Ama günümüz arabalarında rodaj olayı yoktur,ama çok hassas kullanıcılar değiştiriyor,size kalmış,ben değiştirmedim bi sıkınıtı yokAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTeskiden sıfır arabalar rodaj bakımına girerdi,yeni alışan parçaların tozları vs. yağa karışıyormuş, yağın 5000 gibi değişmesi gerekirdi.Ama günümüz arabalarında rodaj olayı yoktur,ama çok hassas kullanıcılar değiştiriyor,size kalmış,ben değiştirmedim bi sıkınıtı yokBeyaz tutkudur.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NiqHt~WaTchMaNArkadaşlar arabayı alırken bize 5 bin km bakıma gircek arabanız dediler.Sizce bakıma götürmeli miyim ? bakımda parça mı değiştiriyolar bi fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
bende aracımı alırken 3000 km sonra bi ugrayın demıslerdı, bende ugradım, aracın vites körüğü altında bi parça ilave ettiler, faturada da 10p032 kampanya uygulandı yazmıslardı, opel araçları üretirken daha sonra tesbit ettıgı ufak, tefak eksiklikler olabiliyor ve araçlar servisi geldikçe bu eksiklikleri telafi ediyolar, bence 5000 kmde bi ugrayan derim servise, zararınız olmaz, aksıne karınız olur....
Yorum
Yorum