Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia sport tourer nasıl bir araç?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia sport tourer nasıl bir araç?

liste değişmiş..
    1.6 T cosmo 64.552 TL olmuş..
    ama murat cım şuursuz distrübütörün vicdansız bayileri hala 57.600 TL ye cosmo veriyormuş baksana?
    zam gelse ne yazar? bizim arabalar detarjan promosyonu , batan geminin malları promosyonu ile satıldığı sürece bize rahat yok kardeşim..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
      liste değişmiş..
      1.6 T cosmo 64.552 TL olmuş..
      ama murat cım şuursuz distrübütörün vicdansız bayileri hala 57.600 TL ye cosmo veriyormuş baksana?
      zam gelse ne yazar? bizim arabalar detarjan promosyonu , batan geminin malları promosyonu ile satıldığı sürece bize rahat yok kardeşim..
      çok haklısın abi.. bunlar(Opel TR) adam olmaz.. nasılsa araçlarını satıyolar bizi duyan bizi gören yok herşey satıncaya kadar.. satalımda gerisi bizi ilgilendirmez mantığı hep.. hemde tutturabildiğine satma politikası içinde hep.. milleti enayi yerine koymayı çok iyi beceriyolar.. bi Doğuş Oto kadar olamıyolar.. bak onların araçlarına, herzaman ilk 3 lerde ilk 2 lerde... niye yani sizin derdiniz ne bu kadar mı zor piyasayı oluşturmak temeli oluşturmak.. yav bırakın yollardaki insanları başka firmalar bile bu araçları görünce ibretle bakıyolar imrenerek izliyolar içinde olmak sahip olmak istiyolar... siz bu güzelliklere sahipsiniz ama bunu iyi değerlendiremiyosunuz çıkarlarınızdan vazgeçmiyosunuz.. sizin hedefiniz yok! rastgele satış hep.. kie ne tutturursak o günkü fiyatlardan... bi VW firması satacağı aracına 1000 TL indirimi bile zar zor yaparken sen 6000 kampanya yapıyosun üzerine birde bayi indirimi yapıyosun 7000! bunun neresi akıl mantık şu an bu araçlar başka bi markanın elinde olsa listelerde en dipte olan marka bile tavan yapar. dknow ama bazı zatlar bunun farkında değiller ya da olmak istemiyolar. çok mu zor bi standarda kavuşmak. VW 2015 te avrupanın sayılı markalarından biri en büyüğü olmak peşinde oratada bu iddiası var, ama Opel..? günü kurtarmanın peşinde. yeterki listede ilklerde olalım araçlarımız nasıl satılırsa satılsın düşüncesinde. doğru listede ilklerdesiniz ama sondan ilklerde
      lanet olsun içimdeki İnsignia sevgisine ki vazgeçemiyorum bu arabadan. satıp bu kez tam hayalimdeki İnsignia yı alma peşinde uğraşındayım.. ama II. el okadar berbatki. okadar saçma ki. hep engel. 1 senede edilen zarar diğer çoğu markanın aracının 2-3 senede ettiği zarardan daha fazla. yazık dknow çok yazık.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ben sigarayı bırakmak gibi bu insignia ve opel'i de bırakacağım..
        kararım kesin..
        bir an önce stoploss yapmak lazım murat'cım..
        bizim gibi tavandan fiyatlar alanlar için geçen zaman aleyhimize çalışıyor..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

haklısın abi.. zaman aleyhimize ama lanet olsun içimdeki İnsignia sevgisine işte, satıp tekrar İnsignia almayı istiyorum... bakalım nasıl olacak

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

ben bu arabanin sw'lik bi tarafini göremiyorum.emin olun çogu "hb" kasa araçtan daha spor ve genç işi duruyor.opel kesinlikle yeni bir seğment yaratti bu aracin dizayniyla.bu aracın ilk üretiminden bir kaç sene sonra malum bir kaç marka epey yakın tasarımli araçlarını piyasaya sürdüler.opelin bu kasasını piyasada pek göremesekte,malum taklitleri trafikte epeyce var

Yorum

audi a4 ile benzerlikleri çok var.Ama içi dışı daha dolu bizimkilerin.Standart opsiyonları bile çok fazla.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
              X