arkadaşla görüyorum ki konuyu jant muhabbetine çevirmişsiniz.
benim merak ettiğim asıl soru bu araba 65-70 bin lira fiyata değecek bir araç mı? neden insanlar (forumdaki arkadaşlarımızda dahil) araçlarını satmak istiyorlar sürekli olarak? bu araç bu kadar kötü mü yoksa bunlar sadece tesadüf mü?
Şimdiye kadar sadece forumda iyi bir okurdum, ilk defa yazıyorum.
Geçen ay, 1.6 Cosmo( , Siyah + 19" + siyah deri koltuk + dvd 800 ve flexride ) sports tourerımı aldım.
Yaklaşık aracımın siparişinden sonra gelişini 3 ay bekledikten sonra en sonunda Aralık 20 de teslim aldım. Biraz zor bir bekleyiş oldu ama şimdi o günler aklıma bile gelmiyor arabamın keyfini sürüyorum.
Aracım bence mükemmel bir aile otomobili ve yeterince büyük. Tasarım olarak bence Insignia Sports Tourer; notchback ve hatchback kardeşlerinden daha yakışıklı. Tabi bu benim fikrim diğer Insignia kullanıcılarına haksızlık etmek istemem, bu tamamen göreceli ama araçla tarfiğe çıktığımda "gören bir daha dönüp bakıyor" deyimini canlı olarak yaşıyorum. Belkide bulunduğum şehirde tek sports tourer olduğundan veya station wagon fanı olduğum için olabilir.
SUV veya arazi aracı diye neredeyse 2 katına mal olacak bir aracı tercih etmek istemedim çünkü firmaların yaptığı segmentasyon bence; normal bir modelin karoserinin biraz modifiyesi ve yükseltilmesi ile gerşekleşiyor gibi geliyor bana. Arazi aracı deyince aklıma Land Rover gibi tarzı olan araçlar geliyor, o yüzden diğerlerine hayretle bakıyorum. Tabi bu da bütçemi gereksiz yere bir land roverla zorlamaktansa , zorlasamda outdoor amaçlı kullanmaya kıyamayacağım diye düşünerek ve ozaman ne gereği var araziye veya suv' a diyerek Sports Tourer' ı seçtim.
Kullanımı, ergonomisi, lüksü, sahip olduğu opsiyonları; segmentinde diğer Alman markalarında BMW Mercedes veya Audi de opsiyon olarak istediğinizde neredeyse 2 katı fiyata sahip olabilirsiniz. Yani diyeceğim Insigna'nın her modeli, bence lüks olarak kıyaslandığında çoğu arabadan üstün ve fiyatı hesaplı. Sadece AFL farkı bile gece araç kullanmanın keyfini arttırıyor hatta aracı park ederken veya dönecekken AFL yi tasarlayan mühendislere içinizde büyük bir şükran duyuyorsunuz.
Yakıt tüketimi; bundan önce Alfa Romeo 156 1,6 T kullanıcısıydım ve aracımın yakışı neredeyse kafa kafaya ve şu anda Insignia 1700 km ileride tüketim daha da düşecektir diye inanıyorum. Tabi Insigniayı zorlarsanız bence yakıt tüketiminde Alfayı 'da geçebilir
Yol tutuşu ve performans; Alfa Romeo ile yarışır ve yol konforu kesinlikle sollar, hele de uzun yolda tour modunu seçtiğinizde 50'li 60'lı yılllarının Amerikan hastası babama bile nostalji yaşatacak bir konfora sahip. Güç olarak 1600 cc belki daha fazla hacimli ve kendi segmentinde ne kadar araba varsa dikiz aynanızdan güzelliklerini cool seyredebilirsiniz. Bilhassa 2. ve 3. viteste uçan halı gibi.
İç hacmi; bence yeterince büyük daha büyük olamazdı sanırım ama eksik. Eğer arka koltuklar da ön koltuklar gibi geriye doğru kayabilseydi ve şaft tüneli de yapılmamış olsaydı aracın içinde çok daha rahat hareket edebilir, özellikle uzun yolda ekstra bir konfor olabilirdi. Ama arka koltukları yatırıp bagajla birleştirdiğinizde neredeyse 2 kişilik bir yatak kadar olabiliyor. Hatcback ya da notchback modellerde arka koltuklarda 185 boylarında bir yolcu kafası neredeyse tavana değecek kadar bir mesafede oturuyor. Ama bu sıkıntı Sports Tourer da yok arka cam ve arka yan camlar kendinden koyu renkli olması tamamen lüks bir "sağ arka koltuk" tadında otomobil hissini veriyor.
Bence 19" jant 40 yanak rahatsız edici değil tabi 45 yanak 18" le kıyas edildiğinde arada 5 yanak fark kalıyor, neredeyse arada hiç bi fark yok ve 19 lar daha bi tarz veriyor araca.
Sonuçta ben aracı çok beğeniyorum ve Sports Tourer’ı nüfusuma alacağıma dair satın aldığım bir araç olduğundan. Bence 2. elde satışının olmaması veya değerinin düşeceği de umurumda değil. Yeterki Allah sağlık sıhhat versin ve ailemle çoluk çocuk doya doya bineyim diye dua ediyorum.Size de tavsiye ediyorum, tabi karar sizin. Ama benim baktığım pencereden bakmanıza da gerek yok arabayı yıkayan arkadaşlar bile bu nasıl insignia bu daha güzelmiş diye ayırt edebiliyorlar. O yüzden bence alın ve iyi günlerde kullanın
Bana aracım 20 Aralık 2010 da 73000 TL ye mal oldu. Ama bu fiyatın içinde
orjinal 1 takım kaçuk paspas, orjinal çelik OPC pedal takımı, orjinal bagaj havuzu + orjinal ön arka paçalık + orjinal kartel muhafaza + aracın altı tamamen kauçuk kaplandı ses yalıtımı ve korozyona karşı, boya koruması yapıldı, kaput tamamen , ön tanpon yekpare hiç ek yapılmadan, dikiz aynalarının kapları, kapı tutamaçlarının içleri 150 mikron filmlendi.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
arkadaşla görüyorum ki konuyu jant muhabbetine çevirmişsiniz.
benim merak ettiğim asıl soru bu araba 65-70 bin lira fiyata değecek bir araç mı? neden insanlar (forumdaki arkadaşlarımızda dahil) araçlarını satmak istiyorlar sürekli olarak? bu araç bu kadar kötü mü yoksa bunlar sadece tesadüf mü?
ben aracımı tekrar bi İnsignia almak için satıyorum. bu arada İnsignia nın kötü olduğu veya kötü bi yanı bile olduğu söylenemez. yakıt konusu çok tartışıldı burda ve sonuçlarda görüldü, herhangi bi anormalliği yok aracı bilmeyenler veya diğer marka fanatiklerinin aracı bir türlü kabullenememesi yüzünden atacakları tek laf 'ya bu araç çok yakıyo' oluşu ) bunu söylerken bile araçla ilgili şurası şöyledir burası böyledir diye kötüleyemiyo İnsignia yı.. çünkü bazı şeylerin bilincindeler... bi araç satılırkende illa kötü olduğu için satılmazki. ya farklı arayışlar farklı beklentiler vardır ya nakit sıkıntısı olmuştur, acildir yada modeli düşmüştür vs.. benim aracımı ne kadar sevdiğimi bilenler biliyo zaten satmamın tek sebebi bu kez tam hayalimdeki gibi bir İnsignia alacağımdandır kısmetse..
bi İnsignia ya tercih edilecek başka bir otomobil yine bir İnsignia dır saygılarımla..
merhaba arkadaşlar. Karabük'lüyüm ve İstanbul - Avcılarda ikamet etmekteyim.
benim size sorum insignia sport tourer hakkında olacak. nasıl bir araçtır? sedan modelinden performans olarak bir farkı varmıdır? kullanışlı mıdır? (büyük kasa dolayısıyla)
özellikle sport tourer sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum. (deneyim bakımından. yoksa tabiki herkes yorum yazabilir clapclap )
son olarak da tourer cosmo 1.6t modelinin fiyatları (bayi fiyatları) nerelerde acaba?
Selam, ben 2011 model Cosmo 1.6 180 Hp ST 62 bine aldım, şu an fiyatlar bu civarda. Henüz kullanmadım ama kullandığım zaman görüşlerimi yazarım,
merhaba arkadaşlar. Karabük'lüyüm ve İstanbul - Avcılarda ikamet etmekteyim.
benim size sorum insignia sport tourer hakkında olacak. nasıl bir araçtır? sedan modelinden performans olarak bir farkı varmıdır? kullanışlı mıdır? (büyük kasa dolayısıyla)
özellikle sport tourer sahibi arkadaşların yorumlarını bekliyorum. (deneyim bakımından. yoksa tabiki herkes yorum yazabilir clapclap )
son olarak da tourer cosmo 1.6t modelinin fiyatları (bayi fiyatları) nerelerde acaba?
Selam, ben 2011 model Cosmo 1.6 180 Hp ST 62 bine aldım, şu an fiyatlar bu civarda. Henüz kullanmadım ama kullandığım zaman görüşlerimi yazarım,
zam mam yok arkadaşlar.. hala fiyat listesi aynı,değişen birşey yok..
seat bile leon tsi lara 1.500 TL zam ilave etti..
dün liste aynıydı bugün ise az önce de açamadım ama ana sayfa başlangıç fiyatı da hala aynıydı..
uzaylı bunlar zam yapmazlar zam yapılması gereken dönemlerde..
Yorum