2010 yılına ait satış rakamlarını gösteren listeyi internette gezinirken buldum. garip olan passatın neden 3 katı fazla satıldığı. Yani 3 kat fazla olmasını hak eden durumu nedir acaba . ? maad
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2010 Yılı D sınıfı satış rakamları
Collapse
X
-
Ynt: 2010 Yılı D sınıfı satış rakamları
belki kasa değiştirecek olmasından dolayı yapılan kampanyalar olabilir. Sırf benım 3 arkadaşım bu yüzden passat aldı2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosbelki kasa değiştirecek olmasından dolayı yapılan kampanyalar olabilir. Sırf benım 3 arkadaşım bu yüzden passat aldı
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
neyine aldanıyolar anlamış değilim ya.. ben kullandım yeni passatı, içinde aldığı yol sesi vallahi benim bundan önceki 99 Vectra m ile aynıydı yaa hele yüksek hızda titremesi de cabası.. neymiş park asistanıymış, neymiş bagaj kapısıymış.. ayağını kaldırınca bagaj kapısı açılıyomuş.. bunlar reklam kokan hareketler.. ne tasarımda ne iç mekanda mümkün mü İnsignia ile kıyaslansın.. ama millet biraz ucuz diye, ve ucuza VW ye sahip olayım diye koşup gidiyo.. vallahi Astra bile passattan daha kaliteli bence ya hem iç mekanı bile göze daha hoş geliyor.. ben passatın içine oturduğum an sanki aracın kaputu yok, ön konsol okadar düz okadar basit o kadar standart ki çok garip hissettim kendimi.. henüz 60-70 e geldiğinde aracın hızı, çevreyolundaki o asfalt sesi yeterince kulağınızı yoruyor zaten.. ama 65-70 bin verip Cosmo alacağıma 50-55 verip comfortline alırım yeter diyor adamlar.. yoksa ne satacak.. Opel bence İnsignia ile yeni çift kavramalı şanzımanı sunacaktı ta baştan.. birde şu saçmasapan fiyat politikaları olmasa, değerinde alınıp satılsa araçlarımız, o zaman görürdük vw bayine kaç kişi uğruyo )
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Niye çok sattı?
1-Kalitesini tartışmanız çok yersiz Çünkü çok kaliteli.2010 ve üst modellerde İç tasarımı bence çok güzel.Kokpitte tık yok,çıtırdamıyor! Hiç kimsenin debriyaj yaktığını,rampada kaldığını duyup okumadım.
2-Direksiyon sistemi çok başarılı,debriyaj varmı yok mu belli değil,İnsignianınki gibi kas yaptırmıyor.
3-1.4 motorda dsg şanzıman olması.
4-Tüketim değerleri hiç bir zaman 14-15 litreleri bulmuyor.
5-En önemlisi 42 000 tlye 1.6 motorlu full e yakın donanımlı araç verdiler.
Yorum
-
1- 6 yıldır çıkartıyorlar. olsun artık o kadar
2- bizim arabarda sportif unsur olduğunu herkez bilir. sertlik bence çok hoş.
3-1.4 motor olasından kaynaklanan 14-15 lt göstermemesi normal ( insignia 1.6 motor 180 bg. inceden bir de turbo var olsun o kadar.). aynı zaman da 2 adet passat tanıdığım şahıs var. biri bizim patron. 1.6 motor 102 bg. bizimle aynı değerleri yakıyo.
4- yeni kasa çıkacak olduğu içindir .
Yorum
-
valla arkadaşlar objektif olalım şimdi ben passat kullanıcısıydım taki yeni kasa passat cıkıncaya kadar 15 /16 günden beride opel kullanıyorum bikere eski kasası yeni kasasına 10 takar zaten bu yüzden yeni kasayı görmeden passatı sattım sonrada 2.0 cdti insignia aldım passat d sınıfını başarılı bi arabası hee görüntü olarak yeni kasası olmaya bilir o göreceli bir şey tabiki iç hacmi insigniadan cok geniş diz mesafesi cok az opelin ama tabiki opelde spor bir yapıya sahip opelin amortisörleri bence passattan cok güzel bu konuda bence cok zalim olmayın yani yüksek hızda titreme yapıyormuş ses alıyormuş bırakın arkadaşlar böyle bişey olmaz en azından benım arabamda yoktu he insignia kötümü onu kesinlikle diyemem...Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum