Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BURADA YAKIT NEDEN BUKADAR UCUZ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BURADA YAKIT NEDEN BUKADAR UCUZ

arkadaşlar size 2 tane adres vereyim bi karsılaştırın nasıl oluyorda bu firma bukadar ucuza yakıt verebiliyorda diğer firmalar veremiyor full diye bir firma varmış %7 ucuzmuş hatta acılışa özel bazı yerlerde %25 daha ucuza veriyor şikayetim.com adresindede hiç kötü birşey okuyamadım ne dersiniz bu iş olurmu http://www.full.com.tr/Modul/FuelPrices/Default.aspx
    İllere göre en ucuz akaryakıt, benzin, motorin, kalorifer yakıtı, gaz yağı fiyatları
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Ynt: BURADA YAKIT NEDEN BUKADAR UCUZ

Orjinal yazı sahibi: emrezx
    arkadaşlar size 2 tane adres vereyim bi karsılaştırın nasıl oluyorda bu firma bukadar ucuza yakıt verebiliyorda diğer firmalar veremiyor full diye bir firma varmış %7 ucuzmuş hatta acılışa özel bazı yerlerde %25 daha ucuza veriyor şikayetim.com adresindede hiç kötü birşey okuyamadım ne dersiniz bu iş olurmu http://www.full.com.tr/Modul/FuelPrices/Default.aspx
    İllere göre en ucuz akaryakıt, benzin, motorin, kalorifer yakıtı, gaz yağı fiyatları
    Ben uzun zamandır takip ediyorum. Solventli benzin olacağını sanmıyorum. Sanırım piyasaya Marka olarak girmek için fiyat kırıyor.
    Bakırköy civarına açılsın hemen alıcam.

Bu arada geçen hafta Urfada Taksici ile konuştum. Suriye ve Iraktan ucuza benzin geliyor ama bizim uyanık Türkler ne kadar doğru bilmiyorum 1:3 oranında solventle karıştırıyorlarmış.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

evet yüzde 7 indirimi bende gördüm, hatta bizim o tarafta aynı marka bi akşam yüzde 25 indirim yapmiştı ve kmlerce kuyruk oluşmuştu, şahsen ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var ve bi fark olmadığını ve hatta daha uzun yol yaptıklarını söluyorlar, sanırım uzun gitmelerının sebebi yüzde 7lik farktan dolayı....

Yorum

abi size havale yapalım bizim içinde alın varillere koyup kargoyla gönderin yaaa haha bizde uzun uzun km.ler gidelim benzinimiz bitmesin ihihi şaka bi yana gerçekten neden bu kadar ucuz ki..? benzin bahçelerinden falan mı sızıyor adamların

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Topkapı ülker fabrikasına gelmeden solda var.Kimi kullanan çok yakıyo diye şikayette var bu arada.Bayi karı %9-9.5 arasıdır.Biraz bayi biraz firma birazda kredi kartları fedakarlık yapınca oluyor sonuçta.

Yorum

walla been aldım fullden arac daha cok yakıo gıbı geldı bana o yuzden bı daha almam heralde

Yorum

2.depom bitiyor arkadaşlar, tüketimde bir fark yok..
              ucuz satmalarının nedeni, istasyonların da firmaya ait olması.
              dağıtıcı kârını kısarak uygun fiyata satıyorlar.
              97 oktan ı, diğer 95 ten ucuz fiyata..
              reklam gibi oldu ama yorumlarım bunlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nzmokur
                2.depom bitiyor arkadaşlar, tüketimde bir fark yok..
                ucuz satmalarının nedeni, istasyonların da firmaya ait olması.
                dağıtıcı kârını kısarak uygun fiyata satıyorlar.
                97 oktan ı, diğer 95 ten ucuz fiyata..
                reklam gibi oldu ama yorumlarım bunlar..
                Tespit doğru..Benimde öğrendiğim bu şekilde.Bir de firma ortaklıkları ile ilgili burada yazamayacağım söylentiler duydum
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bence yeni bi marka oldukları için tutunmaya çalışıyolar, yani müşterinin ayağını alıştırmaya çalışıyorlar....

Yorum

Buradaki satışların neden fiyat olarak uygun oldugunu geçen tv den izlemiştim.
                    Bu firma kendi benzinini kendisi getirdigi için bayi karı gibi bir olayları olmadıgından tek elden dagıldıgı için benzin bayi karını benzinin satış fiyatına indirirmli olarak yansıtıyorlar.Kesinlikle az yakar çok yakar içine şu var bu var mevzusu degil Arkadaşım geçen aldı hiçbir fark olmadıgını söyledi diger benzincilere oranla.
                    2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

İşleniyor...
                    X