Duyuru

Collapse
No announcement yet.

garantiden değişim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• garantiden değişim

selam arkadaşlar,
    Elegance SP satın aldım. Serviste 12800 km'de 15000 bakımı yapılmış olan arabamın arka disklerinin taşlandığını söylediler. Böyle bir işlem yaptıranınız var mı?serviste garantiden değişim alan arkadaşlar varmış bu konuda yorumlarınızı bekliBir ay önce 2009 1.6 T Edition yorum arkadaşlar.

Ynt: garantiden değişim

bu sorun ilk çıktığında değişim yapılıyordu, sonradan taşlamayı icat ettiler eğer taşlamada da sorun devam ederse değişim öyle oluyor diye biliyorum.
    F30 Sport+

Yorum

2. sahibi olduğumdan nasıl bir sorun yaşandığını bilmiyorum disklerde sıkıntı nasıl devam eder acaba

Yorum

Emrah bey Hoşgeldiniz.

Kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
        http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=14.0

Bu arada ilk uygulama diskler traşlanıyor tekrar olursa disk ve balata değişiyor garantiden

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

emrah akın tekirdağ çorluda yaşıyorum siteyi yaklaşık 1 aydır takipteyim çok güzel olmuş ellerinize sağlık faydalı bilgiler paylaşılıyor bugün bende yazmaya kararverdim yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

Yorum

Benim araçtada ilk bakımda arka disklerde sorun olduğu söylendi ve diirekk değiştirdiler...

Yorum

hoşgeldiniz.. geçmiş olsun, sorun devam ederse servise tekrar gidin, zaten garantiden değişim yapılır

bu arada, kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz, forum kurallaru ve düzeni açısından da daha etik olur

buyrun linki; http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Sorun çıkarsa onaylarlarsa eğer değişim yapılıyor geçmiş olsun
                Beyaz tutkudur.

Yorum

İşleniyor...
                X