Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia almayı düşünüyorum yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia almayı düşünüyorum yardım

Merhabalar ben muğlada yaşıyorum aranıza yeni katıldım kolay gelsin.

2013-2014 Model 1.6T 170 BG. SIDI motorlu cosmo donanım insignia almayı düşünüyorum fakat etrafımda bu araçlar hakkında çok fazla söylem var her ay servisten cıkmazsın 70-80 KR. yakıt yakar eloktronik arızalı sorunlu araç vb. gibi siz tecrübeli abilerim kardeşlerimden fikirlerinizi belirtmenizi istiyorum.

NOT: LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.

Ynt: İnsignia almayı düşünüyorum yardım

Hoşgeldiniz forumda aradığınız herşeyi biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz..
    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

welcome

Birinci ağızdan söyleyeyim, bunu söyleyenler büyük sallamış, hem de öyle böyle büyük değil. Çok merak ettim keşke yüzyüze gelsem de bir de bana söyleseler o "sorunları". Dediğiniz model yılına ve o motora sahip kasalar makyajlı, zaten sorunlarından arındırılmış. Motor eski nesil değil, sıfırdan tasarlanmış. Yeni motorun özelliği zaten tork gücünü altdevirlere verip yakıt ekonomisi yapması. Düz vitesliyi gazlayarak kullanan da otomatik vitesi sakin kullanan da İstanbul'da 10 litre yakıyor. Siz sakin bir şehirdeyseniz 1 litre daha az yakarsınız.

Unutmayın ki GM bu otomobili Kuzey Amerika'dan Avustralya'ya kadar her kıtada satıyor ve bunun için milyonlarca üretiyor. Hata payı çok düşük atıyorum 10000'de 1 bile olsa gene hatalı sayının yüksek çıkması normal. Tabi bir kişinin bile bir ürünü kötülemesi toplum içinde yeterli oluyor. Allah'tan insanların fikirlerini paylaşabildiği bu gibi forumlar var da neyin ne olduğunu anlatabiliyoruz.

Şimdiden hayırlı olsun.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

18' jantlı cosmo bir araç size keyif verecektir.
        34HZD10

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
          welcome

Birinci ağızdan söyleyeyim, bunu söyleyenler büyük sallamış, hem de öyle böyle büyük değil. Çok merak ettim keşke yüzyüze gelsem de bir de bana söyleseler o "sorunları". Dediğiniz model yılına ve o motora sahip kasalar makyajlı, zaten sorunlarından arındırılmış. Motor eski nesil değil, sıfırdan tasarlanmış. Yeni motorun özelliği zaten tork gücünü altdevirlere verip yakıt ekonomisi yapması. Düz vitesliyi gazlayarak kullanan da otomatik vitesi sakin kullanan da İstanbul'da 10 litre yakıyor. Siz sakin bir şehirdeyseniz 1 litre daha az yakarsınız.

Unutmayın ki GM bu otomobili Kuzey Amerika'dan Avustralya'ya kadar her kıtada satıyor ve bunun için milyonlarca üretiyor. Hata payı çok düşük atıyorum 10000'de 1 bile olsa gene hatalı sayının yüksek çıkması normal. Tabi bir kişinin bile bir ürünü kötülemesi toplum içinde yeterli oluyor. Allah'tan insanların fikirlerini paylaşabildiği bu gibi forumlar var da neyin ne olduğunu anlatabiliyoruz.

Şimdiden hayırlı olsun.
          sağolun hocam muğlada yaşıyorum sakin trafik mevcut zaten dizel aracım var insigniayı 2. araç olarak almayı planlıyorum babam kullanacak oda genelde hafta sonları olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Halilzade
            18' jantlı cosmo bir araç size keyif verecektir.
            18 jantlar cok sportif bir görünüm sunuyor

Yorum

İşleniyor...
            X