Abilerim kardeşlerim yarın sabah Gaziantepte olacağım inşallah istediğim özellikte bir araç buldum araca baktırmak konusunda bana yardımcı olabilecek var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gaziantep te olan var mı?
Collapse
X
-
Ynt: Gaziantep te olan var mı?
Orjinal yazı sahibi: kayhansoylukanValla konuştum sözüne güvendim arkadaşın yola çıktım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Fikrin kadar varsın!
Yorum
-
Gaziantep uzak durulması gereken satıcıların olduğu bir memleket malesef. Üzülüyorum.
Herkes öyle değildir denebilir ama kime sorduysam da aynı sözleri işittim.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Hayirli olsun,
Türkiyedeki son sehirdir gaziantep arac alimi icin bu kadar palavraci bir arada nasil olmus anlam veremedim dogrusu...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Yetkili servisin aracında bile dalavere buldum ben. İlan sayfasında bir fotorğafta KM bilgisi X iken diğer fotoğrafta Y ( aradaki farklar cok fazla var - 15000 kadar ) Birinde de KM bilgi ekranı şop ile silinmiş.
Bunu yapan yetkili servis'''''CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Yeni aracınız hayırlı olsun.
.
Talihsizliğiniz Antep i bilmemek olmuş. Keşke daha erken sorsaydınız.
.
Ben sifir arac alacaktim. Kapisi göçük arac vereceklerdi neredeyse.İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
Yorum